Pin it

Parkering

Tivoli Hotel & Congress Center er placeret i tilknytning til et stort, video-overvåget parkeringshus. Parkeringshuset drives af ONEPARK og har direkte adgang til hotellet gennem kælderen.

Når du kører ind i parkeringshuset, registreres bilens nummerplade automatisk af et kamera. Ved afrejse betaler du for parkeringen ved en af de betalingsautomater, der står i parkeringshuset. Blot indtast din nummerplade og betal beløbet, herefter kan du frit køre ud af parkeringshuset.

Er du hyppig bruger af parkeringshuset, har du mulighed for at lade systemet gemme dine betalingsoplysninger og knytte disse til din nummerplade. På den måde kan du komme og gå, som du lyster, og systemet vil automatisk tage sig af betalingen, uden at du skal foretage dig yderligere.

For dig som kører i elbil har vi installeret el-ladere på alle etager i parkeringshuset. På det nedre dæk har vi et sæt med en Pod Point-lader med tre forskellige standartstik, mens vi på de øvrige dæk har en Pod Point ladestander.

Priser

  • Pris pr. time DKK 25,-
  • Pris pr. døgn (over 7 timer) DKK 150,-

 

Der er omkring 500 pladser i p-huset og hvis der mod forventning skulle være fyldt, henviser vi til følgende andre muligheder:

Fisketorvets Parkeringshus
Der findes flere indkørsler ved Fisketorvet på Kalvebod Brygge
To timers gratis parkering, derefter betaling
Afstand fra Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 500 m.

ParkZone Mitchellsgade 2
Indkørsel fra Mitchellsgade 2
Afstand til Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 500 m.
Parkeringsbillet skal bestilles online

DGI-Byens Parkeringshus
Indkørsel fra Ingerslevgade
Afstand til Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 1 km