Pin it

Executive Breakfast

Gæster der bor på Executive-værelser, Juniorsuiter og Suiter kan nyde vores særlige Executive Breakfast i vores smukke Tivoli View Restaurant. Tivoli View Restaurant ligger på 11. etage i City Tower, og du kan dermed nyde din morgenmad i selskab med en af Københavns bedste udsigter – en perfekt måde at starte arbejdsdagen på. Området er indrettet i et moderne design med behagelige, lyse farver, så du kan du drikke din morgenkaffe og spise din morgenmad i ro og mag.

Executive Breakfast byder på et varieret udvalg af både kolde og varme retter. Som noget ekstraordinært råder Executive Breakfast også over en live-cooking station, hvorfra du som gæst har mulighed for at få tilberedt omelet, spejlæg m.m. – direkte fra komfuret til din tallerken! Alle retter er inkluderet i prisen for morgenmaden, og der skal derfor ikke betales yderligere for varme retter. Til morgenmaden kan du desuden vælge mellem en række skønne kaffespecialiteter.

Velbekomme!

Åbningstider:

Mandag – fredag kl. 6:30 – 10:00. Lørdag – søndag kl. 7:00 – 10:30.

Adgang til Executive Breakfast er kun for gæster i Executive-værelser, Juniorsuiter og Suiter. Morgenmaden er gratis såfremt værelseskategorien er booket på forhånd.