Pin it

Allergivenlige værelser

Tivoli Hotel råder over et antal værelser, som betegnes allergivenlige. Værelserne er naturligvis røgfrie, og har trægulve i stedet for tæpper, som det er tilfældet på hotellets øvrige værelser. 

Alle allergivenlige værelser har desuden dyner med fyld af hulfibre og bolster i bomuld/polyester. Puder er med fyld af kuglefibre og bolster af bomuld/cambric. Værelserne rengøres med rengøringsmidler fra serien Oasis Pro, som er en grøn produktserie. Rengøringsmidlerne kan indeholde parfume/farve. Sengetøj og håndklæder vaskes eksternt hos Berendsen Textil, som oplyser at der udelukkende benyttes allergivenlige vaskemidler. 

Alle allergivenlige værelser er udstyret med aircondition anlæg. Gæster der lider af støvmideallergi anbefales ikke at benytte anlægget, som kan skabe støv i værelset. Øvrige tekstiler i værelserne omfatter gardiner, halvt sengetæppe, pyntepude samt stolebetræk i Alcantara.

Skulle du have yderligere behov for information om allergivenlige værelser på Tivoli Hotel er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Denne værelsestype bookes direkte hos vores bookingafdeling på tlf. 44 87 00 10 eller på email tivolihotel@arp-hansen.dk