Børnenes påskeferie på Tivoli Hotel

Alle aktiviteter finder sted fra d. 3. april kl. 14:00 til og med d. 13. april kl. 22:00.

Harlekins Eventyrland

Børneaktivitetsområdet er et stort, åbent og sjovt aktivitetsområde i smukke omgivelser. Her kan børnene lege i vores store hoppeborg, spille bordtennis eller bordfodbold. Her kan de også deltage i tegnekonkurrence med vinder hver dag!

Tid & sted

Dagligt kl. 07:00 - 23:00.

Stueetagen i lokalerne Harlekin & Columbine i Harbour Tower

Børnenes egen reception

Børnenes reception er en reception kun for børn – her bliver børn budt velkommen til Tivoli Hotel, får deres velkomstgave samt information om de mange forskellige børneaktiviteter hotellet tilbyder. Samtidig kan man få lov til at prøve lykken på det store lykkehjul – med præmie hver gang.

Tid & sted

Bemandet dagligt i forskellige tidsrum – mere info findes på hotellet.

Harlekins Legeland

Æggejagt

Hver dag kan alle børn gå på en spænende æggejagt i Harlekins Eventyrland. Her skal børnene finde fem forskellige æg og koble sammen med et nummer. Når æggejagten er klaret får alle børn udleveret en påskegave af vores søde børnehost.

Tid & sted

Foregår ifm. Børnereceptionens åbningstider. Mere info findes på hotellet.

Harlekins Eventyrland

Gaming Lounge

I påskeferien byder vi alle børn velkommen i vores Gaming Lounge. Her vil være to skærme med hver en PlayStation og tilhørende spil. Her kan store som små dyste i tennis, Fifa, dans eller Mario Cars.

Tid & sted

Dagligt kl. 07:00 – 23:00.

I Harlekins Eventyrland på stueetagen

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage tæt på den store morgenmadsrestaurant. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole og børnebøger. Det er det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie. Her tilbyder vi også Børnebiograf hver aften med start kl. 18:30, hvor vi viser de sjoveste børnefilm på storskærm. Perfekt for de børn, som gerne vil komme ned i gear efter en lang dag!

Tid & sted

Altid åben.

På 2. etage i Harbour Tower

Swimming pool

Stor indendørs illumineret swimming pool med ovenlysvinduer og dejlig sauna.

Tid & sted

Dagligt kl. 06:00 – 22:00.

Kælderetagen i Harbour Tower.

Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.