Pin it

Børnenes sommerferie på Tivoli Hotel

Tivoli Breakfast Club

Vores familiekoncept udvikles endnu mere – og nu med en morgenmadsrestaurant som er særlig tilpasset børnefamilier! Vores flotte sale Blomstersalen, Ballonsalen og Vandsalen, bliver i samarbejde med Tivoli forvandlet til en fortryllende morgenmadsrestaurant i total Tivoli-stemning med blandt andet en miniature af Tivolis entréportal og Guldkareten i midten. Der vil være børnebuffeter, hvor maden er særligt tillpasset børnene i forhold til smag, form og potionsanrettet udvalg. Området er opdelt i tre forskellige farver, så børnene nemmere kan finde tilbage til bordet. Legendariske Pjerrot besøger også restauranten og laver sjov næsten hele ugen og udover det er der direkte adgang til vores store børneområde, som børnene kan gå til, mens mor og far drikker deres sidste tår kaffe. 

Tid: Dagligt kl. 07.00 - 11.00 med start 30. juni.
Pjerrot besøger området hver onsdag – søndag kl. 7:00-11:00, undtagen den 1.-2. august.  

Sted: Blomstersalen, Ballonsalen og Vandsalen i stueetagen i City Tower.


Børnenes egen reception

Sidste års store succes er tilbage! Børnereceptionen er en reception, hvor børnene kan gå hen, når de er ankommet til hotellet, i stedet for at stå og vente i hotelreceptionen, mens mor og far checker ind på deres værelse. Her får børnene deres velkomstgave og information til de forskellige børneaktiviteter hotellet tilbyder. Man får også et gratis forsøg på vores lykkehjul og mulighed for at sende gratis postkort eller gå på hotellets sjove skattejagt.

Tid: Bemandet dagligt kl. 9 – 20.
Lukket for pause kl. 13-13:30.

Sted: I Harlekins Eventyrland.

 

Harlekins Eventyrland

Børneaktivitetsområdet er et stort, åbent og sjovt aktivitetsområde i smukke omgivelser. Her kan børnene spille minigolf, lege i vores store hoppeborg, spille bordtennis, bordfodbold, air hockey og meget mere. Vi har også en Gaming Lounge med Playstations og Nintendo Wii for dem, der hellere vil det. Børnene kan også deltage i vores tegnekonkurrence med vinder hver dag!

Tid: Dagligt kl. 07.00 - 22.00.

Sted: Lobbyområdet tæt på receptionen.

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage nær den store morgenmadsrestaurant. Området vil være fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole og børnebøger. Det er det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie. Her tilbyder vi også Børnebiograf hver aften med start 18.30, hvor vi viser de nyeste børnefilm på storskærm. Perfekt for de børn, som gerne vil komme ned i gear efter en lang dag!

Tid: Altid åben.

Sted: På 2. etage i Harbour Tower.

Udendørs Legeplads i Columbines Have

Besøg vores Tivoli legeplads med den flotte rutsjebane og nyd sommersolen siddende på ryggen af de nye store bObles krokodiller.

Tid: Altid åben.

Sted: Columbines Have udgang fra 2. etage i Harbour Tower. 

 

Swimming pool

Stor indendørs illumineret swimming pool med ovenlysvinduer og dejlig sauna.

Tid: Dagligt kl. 06.00 – 22.00.

Sted: Kælderetagen i Harbour Tower.

NB. Saunaen er lukket hver søndag kl. 12 – mandag kl. 12 grundet vedligeholdelse.

Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.


I ØNSKES EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE FRA TIVOLI HOTEL!