Pin it

Stig Rossen Julekoncert 2018

Kom og hør Stig Rossen synge julen ind på Tivoli Hotel. For 24. år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned, der som altid byder på et bredt repertoire af traditionelle og kære julesange fra både ind- og udland. Det er ultimativ jul, der indhyller Stigs julekoncerter – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 udkom cd’en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Traditionen tro kommer Stig Rossen ikke på scenen alene. Han har som altid en gæstesolist med, og i år kan han præsentere sangerinden Andrea Lykke Oehlenschläger. Andrea er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve sin drøm. Andrea har sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew, og hun har endda også optrådt for Dronning Margrethe.

Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschläger lægger vejen forbi vores kongressal lørdag den 15. december kl. 13:00 og kl. 16:30

Køb din billet lige her: