Pin it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og modtag vores nyhedsbreve med tilbud, nyt fra hotellerne og must-see events og attraktioner i København.

Overvejer du at booke et hotelophold i København i den nærmeste fremtid? Eller bor du i København og har tit familie på besøg, som søger inspiration til, hvad der er værd at opleve i byen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi 10-20 gange om året udsender relevante nyheder, idéer til din ferie i København og særtilbud på hotelophold.


Fornavn
Din e-mail


Betingelser (Bare rolig vi har ikke skrevet en lang roman)

Tilmeld dig Tivoli Hotels nyhedsbrev

Vil du kun modtage nyheder fra Tivoli Hotel & Congress Center, så er det dette nyhedsbrev, du skal tilmelde dig. Når du er tilmeldt, vil du løbende modtage gode tilbud, nyheder, information om events med mere fra hotellet. 

Ja tak, jeg vil gerne pr. e-mail modtage nyheder, information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer fra Tivoli Hotel samt om arrangementer og events, der foregår i omegnen af gruppens hoteller. Jeg kan forvente at modtage henvendelser ca. 10-20 gange om året. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.