Pin it

Tilmeld dig i dag og modtag vores nyhedsbreve med tilbud, nyt fra hotellerne og must-see events og attraktioner i København.

Overvejer du at booke et hotelophold i København i den nærmeste fremtid? Eller bor du i København og har tit familie på besøg, som søger inspiration til, hvad der er værd at opleve i byen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi 10-20 gange om året udsender relevante nyheder, idéer til din ferie i København og særtilbud på hotelophold.


Fornavn
Din e-mail


Betingelser (Bare rolig vi har ikke skrevet en lang roman)

Tilmeld dig Tivoli Hotels nyhedsbrev

Vil du kun modtage nyheder fra Tivoli Hotel & Congress Center, så er det dette nyhedsbrev, du skal tilmelde dig. Når du er tilmeldt, vil du løbende modtage gode tilbud, nyheder, information om events med mere fra hotellet. 

* Skal udfyldes
Ja tak, jeg vil gerne pr. e-mail modtage nyheder, information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer fra Tivoli Hotel samt om arrangementer og events, der foregår i omegnen af gruppens hoteller. Jeg kan forvente at modtage henvendelser ca. 10-20 gange om året. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.