Pin it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og modtag vores nyhedsbreve med tilbud, nyt fra hotellerne og must-see events og attraktioner i København.

Overvejer du at booke et hotelophold i København i den nærmeste fremtid? Eller bor du i København og har tit familie på besøg, som søger inspiration til, hvad der er værd at opleve i byen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi 10-20 gange om året udsender relevante nyheder, idéer til din ferie i København og særtilbud på hotelophold.


Fornavn
Din e-mail


Ja tak, jeg vil gerne modtage markedsføring pr. e-mail fra Arp-Hansen Hotel Group A/S, herunder gruppens hoteller, kongrescenter og hostel, vedrørende information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer samt om arrangementer, der foregår i omegnen af Arp-Hansens hoteller. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.

Jeg har endvidere læst og accepterer Arp-Hansens Hotel Groups persondatapolitik

 

 

Tilmeld dig Tivoli Hotels nyhedsbrev

Vil du kun modtage nyheder fra Tivoli Hotel & Congress Center, så er det dette nyhedsbrev, du skal tilmelde dig. Når du er tilmeldt, vil du løbende modtage gode tilbud, nyheder, information om events med mere fra hotellet. 

Ja tak, jeg vil gerne modtage markedsføring pr. e-mail fra Tivoli Hotel & Congress Center, vedrørende information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer samt om arrangementer, der foregår i omegnen af Tivoli Hotel & Congress Center. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.

Jeg har endvidere læst og accepterer Arp-Hansens Hotel Groups persondatapolitik.