Pin it
Tivoli Hotel All Inclusive

Tivoli Hotel All Inclusive - Få hele pakken

For at gøre dit ophold i København så nemt som muligt, har vi samlet alt i én pakke. Med Tivoli Hotel All Inclusive får du et hotelophold, en tur i Tivoli samt en dejlig middag på en af flere udvalgte restauranter. Læs detaljerne om pakken her.

Tilbuddet indeholder

Overnatning i Tivoli Standard-familieværelse med sovesofa til børnene
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Entré til Tivoli*
Turpas (op til 7 år) eller Turpas Plus (8 år+) til Tivolis mange forlystelser*
Virtual reality i Dæmonen (gælder kun Turpas Plus)*
Ét spil i Hyggehjulet (gælder kun Turpas Plus)*
Entré til Tivoli Akvarium*
Forlystelsesfoto/Ballon til minde om jeres dag*
Et måltid i en af flere udvalgte restauranter i Tivoli*

*Gælder kun 1 gang pr. person pr. ophold. Bemærk, til børn under 3 år skal der købes en særskilt All Inclusive-billet, da denne ikke er inkluderet i prisen for opholdet. Billetten kan købes på hotellet ved ankomst. Pris DKK 360,-. 

*Bemærk også at børn op til 7 år kun kan få uddelt et almindeligt Turpas og altså ikke kan bruge eller opgradere til et Turpas Plus. Grunden til dette er, at de ekstra elementer ved Turpas Plus henvender sig til større børn. Fx skal man være 132 cm for at prøve Dæmonen og derved bruge Virtual reality-brillerne. I tilfælde af at barnet er under 8 år, men er højere end 132 cm, er det kontrolløren for forlystelsen, som bestemmer om man må anvende virtual reality-brillerne eller ej. 

Yderligere inkluderet

Adgang til Tivoli Hotels populære swimmingpool, legerum og udendørs legeplads. Til de voksne er der fitnesscenter samt gratis Wi-Fi på hele hotellet.

 

fra DKK 695,-

Pris pr. person v/2 voksne & 2 børn (3-7 år)


Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Tivoli A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Tivoli A/S.

Book 30 dage før og spar DKK 100,- pr. pers.

Book Early på Tivoli Hotel
Book Early fra 595 kr./person
v/2 voksne & 2 børn (3-7 år)

 

Hvis I booker mere end 30 dage før jeres ophold, kan I spare DKK 100,- pr. pers. Book Early gælder et begrænset antal værelser.