Pin it
Wallmans Dinnershow med Tivoli Hotel
Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en aften fyldt med oplevelser

Fantastisk underholdning, 4-retters menu & natklub
– under samme tag!

Har du brug for en aften ude i København? Så er Cirkusbygningen et perfekt bud. Wallmans leverer et fabelagtigt show, en dejlig middag, god stemning og en fest ud på de sene nattetimer. Efter en dejlig aften med alt hvad dertil hører, hvorfor så ikke snuppe en overnatning på Tivoli Hotel?

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Pre-dinner Drink i Tivoli Bar & Lounge
Spektakulært show – Kategori A eller B
4-retters middag
Natklub
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Parkering på Tivoli Hotel
 

 

fra DKK 1395,- (ved kategori A billetter)

fra DKK 1230,- (ved kategori B billetter) 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen

Show, 4-retters middag & natklub – den perfekte aften ude

Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Giv slip, når vi tager dig med på en spændende rutsjebanetur fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatik!

En filmisk rejse
Showet Urban Nights skydes i gang af et helt særligt nummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder! Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live!

Fra Adele’s køkken til togtur med sexede AC/DC
Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, og senere en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC.

West Side Story & Celebration
Du kan også se frem til en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story og til vores populære celebrationnummer. Denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil.

Akrobatik i verdensklasse
Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse, en ekstremt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed!

En finale med POP-POWER
URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben.

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Hvornår vises showet?

Sæson:

24.08.2018 til juni 2019

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bookes senest 2 dage før ankomst. Annullering kan ikke foretages senere end 30 dage før ankomst.

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 4487 0000 eller send os email til tivolihotel@arp-hansen.dk 
(det er desværre ikke muligt at bestille online).