Pin it

Tivoli Hotel Sommerbuffet

Dagligt fra kl.17.30 – 21.30 i perioden 28. juni – 10. august 2019

Serveres i Tivoli Brasserie på 2. sal

Hver dag vil 1 af følgende 3 kolde fiskeretter være på buffeten:
Krabbe med grillet piment og avocado ~ sprødt rugbrød
’Seared’ tun i sesam ~ wakame salat ~ miso vinaigrette
Ristede kammuslinger i lime-hvidløgsauce med bacon ~ frisée salat

Hver dag vil 3 af følgende 9 mixede salater være på buffeten:
Cæsar salat med røget kylling
Græsk tomatsalat ~ feta ~ agurk ~ rødløg
Sommer cous cous salat med små tomater ~ basilikum ~ springløg ~ frisk chili
Grillede asparges ~ glaskål ~ rygeostcréme ~ pancetta
Saltbagte rødbeder ~ babyspinat ~ hytteost ~ ristede solsikkekerner
Marinerede kartofler i løvstikke tapenade
Rigatoni ~ artiskokhjerter ~ borretane løg ~ tomatpesto
Hjertesalat ~ fennikel ~ bolsjebeder
Kamut ~ spæde grønt ~ semi tørrede tomater ~ friske krydderurter

 

SALATBAR

Cherrytomater ~ radiser ~ peberfrugter ~ forårsløg ~ kål ~ spirer ~croutoner ~ græskarkerner ~ solsikkekerner ~ mandler

Pesto ~ Dijon Vinaigrette ~ Tomat/feta dressing

 

CARVING

Hver dag vil 2 af følgende 5 kødretter være på buffeten:
Glaseret nakkekam af velfærdsgris ~ Ølbraiseret beef ribs ~ Kyllingebryst ~Helstegt kalvefilet ~ Pocheret kalkunbryst vendt i bornholmsk sennep og honning

 

SAUCER

Citrontimian jus ~ Sauce Bearnaise ~Harrissa créme ~ chimichuri

 

TILBEHØR

Smørdampet sommergrønt
Pisto manchego
Nye danske kartofler

 

FISK

Hver dag vil 1 af følgende 3 fiskeretter være på buffeten:
Torskeloins bagt med mandler, citron og persille
Norsk laks med grov sennep
Moules mariniere

 

VEGETAR

Hver dag vil 1 af følgende 3 vegetarretter være på buffeten:
Quiche med porre og courgette
Nasi Goreng
Rigatoni pasta med baby spinat og sauce romesco

 

LIVE COOKING-STIRFRY

Design din egen nudelret. Vælg mellem følgende ingredienser:
Svampe ~ peberfrugter ~ broccoli ~ bok choy ~ vandkastanjer ~sukkerærter ~ forårsløg ~ frisk chili

Saucer:
Miso sauce ~ Hoisin med garlic-chili ~ Sesam-ingefær marinade

Hver dag tilbyder vi 1 af nedenstående kød eller fisk til din pastaret:
Kyllingespyd med saté
Tigerrejer i ponzu

Toppings til stir fry:
Chiliolie ~ hakkede cashewnødder ~ frisk koriander

Tilbehør til brød:
Smør ~ Blue cheese dip ~ Hvidløgsdip

 

DESSERTER

Hver dag tilbyder vi 1 af nedenstående 3 desserter på buffeten:
Eton mess: Sæsonens frugt med råcréme og makroner
Crème Bruleé
Mini chokolade fondant med friske bær

Yderligere desserter hver dag:
Chokoladefontaine
Frugtspyd
Lav din egen isvaffel med flødeskum og syltetøj
Frisk frugt

Udvalg af oste ~ syltede valnødder ~ solbærkompot ~ oliven ~ chutney ~ fuldkornskiks

 

TIL BØRNENE

Byg selv burger med oksebøf, tomat, agurk, salat, ketchup og mayonnaise. Pommes frites
Pastasalat med chicken drums ~ Lasagne ~ Spaghetti Carbonara ~ Grøntsagsstænger
Byg selv isvaffel med chokoladesauce og drys

Hver dag vil en af følgende 3 børneretter også være på buffeten:
Byg selv hotdog med remoulade, agurkesalat og ristede løg
Pita brød med pulled pork, creme fraiche, agurk, tomat og salat
Fish `n`chips. Panerede strimler af frisk torsk serveret med sauce tatar

PRISER

Børn 0-2 år:                Gratis
Børn 3-11 år:              DKK 125,-
Voksne (fra 12 år):      DKK 285,-

JUICE BAR

Børn 0-11 år:              DKK 40,-
Voksne (fra 12 år):      DKK 60,- 

KAFFEBAR

Pr. person DKK 30,-