Find billige overnatninger på Tivoli Hotel

Det nye Tivoli temahotel i København tilbyder forskellige udsalgspriser og rabatmuligheder på overnatninger.

I kan f.eks. vælge All inklusive pakken fra   per person per nat ved 2 voksne og 2 børn (fra 3-7 år). Pakken indeholder overnatning i Tivoli standard med to opredninger, morgenmad, fri adgang til hotellets faciliteter, entrébillet til Tivoli, samt turpas og forlystelsesfoto plus måltid i udvalgte Tivoli restauranter.

Gratis eller billige oplevelser i København

Hvis du aflægger Tivoli besøg på en fredag kan I også glæde jer over sommerens koncerter på plænen fredag aften med både internationale og danske kunstnere.

Derudover kan I i hele sommerhalvåret opleve et væld af udendørs koncerter og arrangementer på byens pladser og i byens parker.

I vinterhalvåret bliver der også afholdt en række forskellige arrangementer, hvor i kan deltage for få penge aok.dk er ofte opdateret på de forskellige arrangementer, så tjek evt. her inden du rejser hjemmefra.

Der er netop blevet udgivet en guide til streetart i København. Så behøver du blot et par gode sko for at gå på opdagelse i byen. Mange museer har en gratisdag i ugen.

På Det Danske Filminstitut Cinemateket kan du se film for børn mellem tre og seks år hver torsdag, fredag og lørdag formiddag og hver anden søndag bliver der vist familiefilm.

Tivoli Hotels faciliteter

Hvis I bare trænger til at være sammen med familien og ikke har lyst til at fare rundt i byen hele tiden kan I benytte de mange faciliteter på hotellet.

Her er både swimmingpool, fitnesscenter, udendørs og indendørs legeplads, sky Bar og Sticks’n’sushi restaurant, leje af cykler mm.

Glæd jer til nogle dage i København og book jeres ferie i dag.