Tema Hotel – Hvis du godt kan li' Tivoli

Tivoli Hotel i København er i sit design både blændende og stilfuldt. Det tager i sin ydre form afsæt i det svenske landskab og indvendig er det indrettet med masser af lys og moderne interiør.

På Hotellet finder du både en swimmingpool, fitnesscenter, bar og restaurant, indendørs og udendørs legeplads, samt skybar og Sticks’n’sushi og Mash på 12.etage.

Hotellet har 679 funktionelle værelser, der alle er skabt efter Tivolis farvepalet. Som en særlig hoteloplevelse kan du vælge et af hotellets temaværelser.

Tæt på Columbine og Harlekin

Temaværelserne på Tivoli Hotel er det nærmeste, du kommer Tivoli uden at stå med benene i den gamle have.

På værelserne er sengen, væggene og gulvet dekoreret med inspiration fra det gamle Pantomimeteater og Tivoli Garden.

Giv dig selv og dine en særlig oplevelse og mød Columbine og Harlekin, når de bevæger sig rundt på hotellets gange formiddage og eftermiddage i alle Tivolis åbningsperioder (sommer, halloween og jul).

På hotellets gange hænger tivoli plakater designet til hotellet – en fin lille detalje til at understrege det tematiske, når man bevæger sig rundt på hotellet.

Book et værelse på Hotel Tivoli

Du kan vælge mellem otte forskellige værelseskategorier alt efter behov. Bemærk desuden at der er mulighed for en ekstra opredning eller connecting doors.

På alle værelserne er der aircondition, toilet og brus/bad, hårtørrer, minibar og trådløst internet.

Book dine overnatninger i dag og glæd dig til en tur i Tivoli og nogle nætter i stilfulde og komfortable omgivelser.