Leg og Skandinavisk design i fokus på Tivoli Hotel i København

Har din kæreste altid været vild med karruseller og rutsjebaner, romantiske gourmetrestauranter, og en god koncert?

Så giv dig selv og din udkårne en fantastisk hoteloplevelse på Tivoli Hotel med tilhørende adgangsbillet til Tivoli.

Hotellet byder på en lækker morgenbuffet og på hotellets 12. Etage finer du de smukt indrettet restauranter Sticks’n’Sushi og MASH Penthouse, hvor I kan indtage jeres middag, mens I kigger ud over byens tage. 

En hoteloplevelse med afslapning og oplevelse

Hotellet er tegnet af den kendte arkitekt Kim Utzon, der har hentet inspiration i det svenske landskab. Hotellets værelser er indrettet tematisk med farver og mønstre fra Tivolis univers.

Nogle værelser har fået en ekstra tand i udsmykningen, og tematiseret som garder og Columbine værelser. Rummene har alle komfortable senge og Skandinaviske dyner som smyger sig om din krop i søvnen.

På hotellet kan I, i øvrigt benytte jer af fitnesscenteret, en swimmingpool og indendørs og udendørs legerum. I legerummet indendørs finder i nogle af de magiske spejle fra det gamle hurlumhej hus i Tivoli.

København – en by du bliver forelsket i

Udover den uovertrufne hoteloplevelse og turen i Tivoli, kan København byde på meget mere. Hvor meget i kan nå, afhænger naturligvis af hvor lang tid i har i byen.

Hvert kvarter har sin charme og skyggeside, så lad jer inspirere af årstidens forskellige arrangementer eller udstillinger og bevæg jer rundt i de små parker, gader og kvarterer – det er her i kan mærke byens sjæl.

Lej evt. en cykel og kom lettere rundt eller tag toget til Humlebæk og besøg kunstmuseet Louisiana.

Stop op indimellem og fornem byen de steder, hvor I nærmest kan kigge gennem ”flere lag” af København f.eks. på Dronning Louises Bro, Knippelsbro, Operahuset hvor man kan se over til Amaliehaven eller Slotspladsen hvor man kan se mod Frederikskirken.

Glæd jer til at opleve byen og overnatte på et hotel i København.