Hotellerne i København har fået en ny rival – Tivoli hotel

På det Tivoli Hotel har vi kombineret underholdning og overnatning ved at designe et temahotel med inspiration fra forlystelseshaven Tivoli både i farver, udsmykning og karakterer fra den gamle haves persongalleri.

Beliggenhed

Du finder tema hotellet på Arni Magnussons Gade ved Kalvebod Brygge tæt på det dynamiske kvarter, Vesterbro og med udsigt til Islands Brygge på den anden side af kanalen.

Det er nemt at komme over på anden side af kanalen via broen bag Fisketorvet. På Islands Brygge kan du i sommer halvåret hoppe direkte i Havnebadet og blive frisket op klar til dagens udfordringer.

På Vesterbro kan du nyde et lokalt kvarter, der de seneste år har været under kraftig udvikling. Området oser af liv og skønne oaser, restauranter, fest og shoppingmuligheder ud over det sædvanlige.

Hotellets faciliteter

Selv om København byder på fristelser af enhver slags kan du få brug for at trække stikket ud og ikke at bevæge dig udenfor hotellet en dag. Her kan Tivoli Hotel også opfylde dine behov for afslapning, leg eller god mad.

Du kan benytte dig af swimmingpool, fitnesscenter, legepladser både indendørs og udendørs og ikke at forglemme Sticks’n’sushi og Mash på 12. etage, hvorfra du fra begge restauranter kan se udover byens tage.

Glæd dig til at opleve et hotel i særklasse, som ikke har behov for en stjerneklassificering, men hvor oplevelsen taler for sig selv.