In-room Dining

Restaurantoplevelse med franske fristelser – leveret direkte til dit værelse via roomservice

fra  

Gælder et begrænset antal værelser. Prisen er pr. værelse pr. nat. Tilgængelig ved ankomst fredag eller lørdag.

Savner du også at kunne gå ud i byen og nyde en velsmagende middag i intime rammer? Og elsker du samtidig små lækre tapas-serveringer fra det nordiske køkken med fokus på lokale råvarer, høj kvalitet, dyrevelfærd, unika oste og meget mere Så bliv endelig hængende her!

Vi har nemlig rykket den hyggelige stemning fra vores Tivoli Brasserie op på dit værelse – så du stadig kan få følelsen af en ægte restaurantoplevelse. 

Vi har dækket et fint bord op til jer med udsigt ud over byens tage, det funklende vand fra Københavns havn eller det frodige oase på vores Grønne Strøg – spørg os gerne for specifik udsigt. 

Vores dygtige kokke har sammensat en lækker tapasmenu med et væld af delikate anretninger fra the nordisk køkken.  

Vi leverer middagen direkte til dit værelse via roomservice i en flot anrettet take-away-stil og tilbyder selvfølgelig også at levere drikkevarer hertil (skal bestilles separat).

Du får

  • Overnatning i Executive King eller Juniorsuite
  • Tapasmenu med et udsøgt udvalg fra det nordiske køkken inkl. et glas cava, vand, brød & smør og dessert – leveret som roomservice til værelset.
  • Lækker morgenmad som take-away

Menu

Se vores In-room Dining menukort her

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf.+45 3268 4210 eller send os en email til tivolihotel@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.