Miniferie i København – tag på en skøn ferie for 2 eller hele familien

Er det ved at være tid til at komme lidt væk fra hverdagens vante vaner og forkæle dig selv med lidt ekstra luksus? Tag på en Miniferie i København og bo på vores eventyrlige Tivoli Hotel på de bedste adresser i byen. Hvis du bestiller 2 eller flere overnatninger, kan du benytte dig af dette tilbud, som inkluderer lækker morgenbuffet.

Ta' afsted på Miniferie med familien, venner eller din bedre halvdel – vi har frapriser til 2 personer og til hele familien.

Book en billig Miniferie for 2

Trænger du til en Miniferie med én, du holder af? Book vores populære Miniferie-tilbud for 2 og glæd dig til et dejligt og afslappende hotelophold med en lækker morgenbuffet. I bor midt i København og er i gåafstand til byens mange attraktioner. Tilbuddet kan benyttes i weekender, på helligdage samt alle ugens dage i skoleferier og gælder, når du booker minimum 2 overnatninger.

Du finder tilbuddet ved at indtaste periode og se priser, og vælg "Miniferie", og du er klar til at booke. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores hotel og ønsker jer en rigtig god Miniferie i København.

miniferie for 2

fra  

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden oktober til marts og er pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.


Book Miniferie i København for hele familien

Med en travl hverdag kan vi alle godt have brug for at sætte familien ekstra meget i centrum. Snup en familieferie og ryk ind på et af vores hoteller i København. Du kan booke ”Miniferie”-tilbuddet i weekender, på helligdage og alle ugens dage i skoleferier. På familieværelserne er der senge til 3 personer, men hvis I kan sove 3 i dobbeltsengen, er I velkomne til at være 4 på værelset; 2 voksne og 2 børn under 18 år.

Miniferie for hele familien

fra  

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden oktober til marts og er pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad.


Teenagetilbud i forbindelse med Miniferie

Er jeres mindste barn ældre end 8-9 år, anbefaler vi at supplere med vores teenagetilbud, hvor I får et ekstra hotelværelse med morgenmad til en helt særlig pris. Kontakt os for at høre nærmere på tlf. +45 4487 0000.


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.