Worldhotels

Worldhotels er et globalt brand der samler nogle af verdens mest unikke selvstændige hoteller. Med sloganet ”Where Discovery Starts” henvender Worldhotels sig til de rejsende der søger en autentisk og lokal oplevelse når de vælger et hotel. Worldhotels tilbyder nu 500 hoteller på 250 destinationer i 65 lande verden over.

Med over 40 års erfaring i hotelindustrien, er Worldhotels mission at give adgang til 4 og 5-stjernede hoteller af særlig karakter. Hvert hotel i Worldhotels portefølje er blevet særligt udvalgt for at kunne leve op til gruppens strenge kvalitetsstandarder. Hvert hotel måles årligt på over 1.000 kvalitetskriterier.

Gæster kan yderligere optjene fly miles under hvert ophold, takket være en bred liste af samarbejdende flyselskaber. Worldhotels tilbyder at optjene miles på 24 Frequent Flyer programmer hos verdens førende flyselskaber; Air France, Cathay Pacific, Lufthansa, United Airlines og SAS er blot nogle af de samarbejdspartnere der skal optjenes miles hos. 

Læs mere på www.worldhotels.com  

Tivoli Hotel er en del af Worldhotels loyalitetsprogram, Peakpoints, der tilbyder dig overnatninger på 500 spændende hoteller med 250 forskellige destinationer verden over.

Nemt at optjene – simpelt at indløse

Registrer:
Besøg www.worldhotels-peakpoints.com, eller download Worldhotels Travel Guide App, der også giver dig overblik over dine optjente point.

Optjen:
Du vil modtage 2 point for hver euro, du bruger på overnatninger på de hoteller, der er en del af programmet.

Indløs:
Dine optjente point kan indløses til en voucher, der kan bruges under hele dit ophold.

Dine point – dine valg

Da det er dine point, er det også dit valg, hvor du vil bruge dem henne - derfor er der frit valg mellem de 500 inspirerende hoteller.

Slip for besværet

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så derfor bliver dine point automatisk overført til dit medlemskort, så snart de er optjent.

Registrer dig nu og modtag 300 gratis point.

Worldhotels
Where discovery starts

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.