Swimmingpool

Åbningstider

Søndag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00
Fredag – lørdag: kl. 07.00 – 22.00

Hotel med pool

Tivoli Hotel er et af hovedstadens feriesteder, hvor du, under dit ophold, har adgang til pool og fitness. Her kan du holde sporten og sundheden ved lige eller tage dig en afslappende dukkert.

Vores indendørs swimmingpool er 16 meter lang med et lille vandfald. Ovenlysvinduerne,  massage dyserne og saunaen skaber rammerne for en dejlig pause, hvor du kan puste ud og nyde din ferie.

I samme område finder du fitnesscenteret, der er indrettet med faciliteter til en alsidig træning. Området er tilknyttet individuelle omklædningsrum med tilhørende brusere, skabe med lås, håndklæder og toiletter - så alt du skal er at medbringe trænings- og badetøj.

NB: Vi gør opmærksom på, at saunaen kun er åben fra fredag kl. 15.00 - mandag kl. 8.00.

Børn er altid velkomne

Er børnene med på tur? Bare rolig, hotellet indbyder også til en legedag med børnene i svømmebassinet. Hvorefter I kan benytte jer af vores legerum og legeplads på 2. sal. Se billeder og læs mere om hotellets mange faciliteter for børn her.

Børn skal være renlige ved brug af pool jf. bekendtgørelse for Offentlige Svømmebade. Svømmebleer er ikke tilladt. I tilfælde af fækalt uheld skal poolen lukkes i 24 timer for desinficering og rengøring.

NB: Poolen lukker kl. 18.00 juleaften samt nytårsaften og åbner kl. 08.00 1. juledag og den 1. januar.

Vi tager forbehold for driftsstop, vedligeholdelse og andre ting der kan forårsage, at vi uden varsel må lukke poolen i en periode.

360 grader billede

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.