For Børn

Børnene vil aldrig kede sig på Tivoli Hotel! Ud over vores flotte Tivoli legerum, store poolområde og udendørs legeplads, tilbyder Tivoli Hotel diverse aktiviteter for børn i weekenderne og i skolernes ferier.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os

Faciliteter, restauranter og barer på Tivoli Hotel & Congress Center

 • Tivoli Brasserie og Tivoli Bar & Lounge er åben for á la carte-servering mellem 16:00 og 22:30. Der skal vises gyldigt coronapas samt andet ID ved indgangen.
 • Room Service er åben alle ugens dage fra kl. 16:00 – 21:30. Bestil fra vores menukort og afhent din middag i Tivoli Lobbybar eller få den leveret til dit værelse. Se menuen her.
 • Morgenbuffet i Tivoli Brasserie er åben for alle gæster, der bor på Standard-, Superior- / Familieværelser. Der skal vises gyldigt coronapas samt andet ID ved indgangen og bestilles bord via vores digitale gæstebog eller i receptionen. Gæster uden gyldigt coronapas kan hente take-away morgenmad i Tivoli Lobbybar.
 • Tivoli Lobby bar er åben hver dag kl. 06:30 – 22:00 (kl. 23:00 fra 1. juli). Der skal vises gyldigt coronapas, hvis man ønsker at sidde i lobbybaren.
 • Executive Breakfast i Tivoli View er for gæster, der bor på på Executive-værelser & Suiter. Der skal fremvises gyldigt coronapas i Tivoli View og bestilles bord via vores digitale gæstebog eller i receptionen.
 • Executive Lounge er åben. Der skal fremvises gyldigt coronapas ved indgangen.
 • Al mad og drikkevarer skal nydes enten i restauranterne, lobbybaren eller på værelset.
 • Pool og fitness er åben. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til pool & fitness - du skal blot hente en nøgle til området i receptionen, hvor du også fremviser dit Coronapas.
 • Penthouse Pool & Relax er lukket frem til 13. august 2021. Gæster med adgang til Penthouse Pool & Relax bedes kontakte hotellet.
 • Tivoli Legerum er åben.
 • Børn under 16 år er fritaget for at fremvise Coronapas.
 • Forplejning i forbindelse med møder serveres som Take-away portionsanretninger. Mad og drikke nydes siddende i mødelokalet.

 

*Vi følger myndighedernes retningslinjer på området.

Legerum

Slip børnene løs i vores Tivoli Legerum, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre. Legerummet er indrettet i en sjov og farverig Tivoli-stil og byder bl.a. på boldkast, klatrevæg samt en masse af de sjove og kreative tumlemøbler fra fantastiske bobles.

Legerummet ligger på 2. etage og er dermed det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie.

Columbines Have

Ved hotellet finder du også et dejligt udendørs areal med masser af blomster, træer, græs og bænke. Tag en pause og nyd det grønne strøg. Columbines Have finder du på 2. sal

Udendørs legeplads

På vores udendørs legeplads på 2. sal ved Columbines Have, er der rig mulighed for at lege, når vejret tillader det.


Børnenes ferier

Besøg os i børnenes ferier på Tivoli Hotel, læs om alle de sjove aktiviteter vi har for børn i de forskellige ferieperioder.

Læs mere om vores program i Børnenes ferier

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.