Tivoli Hotel er jeres børnevenlige hotel i København

Velkommen til Tivoli Hotel – et godt valg for jer som familie, der leder efter et børnevenligt hotel i København. Vi lover, at børn aldrig vil kede sig!

Læs videre og bliv selv overbevist om, hvorfor Tivoli Hotel er perfekte sted for overnatning med børn.


Sjove faciliteter for børn

På vores børnevenlige hotel midt i København finder I et skattekammer af sjove faciliteter til de mindste. Ud over vores flotte Tivoli legerum, store poolområde og udendørs legeplads, tilbyder Tivoli Hotel diverse aktiviteter for børn i skolernes ferier.

Plask og leg: Hop i vores store swimmingpool

Vidste du, at Tivoli Hotel er et af de eneste hoteller i København med en indendørs swimmingpool?

Tivoli Hotel er derfor et perfekt valg for jer, der søger et hotel med pool, hvor børnene kan nyde vandleg i trygge rammer.

Læs mere om vores skønne pool

Legerum

Slip børnene løs i vores Rasmus Klump legerum på 2. etage. Legerummet er indrettet med de bedste farver og figurer, vi kender fra Rasmus Klump-universet: Mød Rasmus, Pingo, Skæg, Pelle, når du forsøger at kaste bolde gennem boldvæggen, hop en tur op på det sjove palmeø, vennerne møder på deres vej – eller bag de bedste Rasmus Klump-pandekager i det fine legekøkken.

Vi viser børnefilm hver weekend kl. 18:00 fra teaterscenen, hvor Klumpen møder sine gode venner Pjerrot og Harlekin fra den gamle have.


Det grønne strøg

Ved hotellet finder du også et dejligt udendørs areal med masser af blomster, træer, græs og bænke.

Tag en pause og nyd det grønne strøg, som du finder på 2. sal


Udendørs legeplads med rutsjebane

På vores udendørs legeplads på 2. sal ved Columbines Have, er der rig mulighed for børnene at lege, når vejret tillader det.


Sjov underholdning i børnenes ferie

Hvis du og børnene bor på vores hotel under en af årets skoleferier, behøver I ikke bevæge jer uden for hotellet for at stille jeres nysgerrighed, gå på eventyr og grine sammen.

For vi arrangerer et eldorado af leg, sjov og underholdning hele året – og hvis du tjekker kategorierne nedenfor, kan du finde ud af, hvad du og børnene kan glæde jer til under netop jeres hotelophold.


Mad til både børn og voksne på Tivoli Brasserie

På Tivoli Brasserie byder vi børn i alle aldre velkommen.

Vi har sørget for, at der er noget lækkert på menuen for de små, så I kan nyde et hyggeligt måltid sammen uden at skulle forlade hotellet.

Læs mere om vores børnemenu

Udforsk Københavns oplevelser og seværdigheder

Når I bor på Tivoli Hotel, er der rig mulighed for at udforske Københavns mange seværdigheder og oplevelser, der ligger lige uden for døren.

Fra det historiske Tivoli, som har givet inspiration til hotellets tema, til attraktioner som Den Blå Planet, Københavns Zoo og Experimentarium, er der noget til enhver smag.

Vores børnevenlige hotel i København er derfor det perfekte udgangspunkt for jer, når I skal udforske byens familievenlige attraktioner.

Læs mere i vores store guide til oplevelser og aktiviteter for børn i København


Vælg Tivoli Hotel til jeres næste ophold i København

Tivoli Hotel tilbyder perfekt indrettede familieværelser til jer, der ønsker at opleve København sammen som familie. Vores udvalg af værelser er ideelt for familier på 3, 4 eller 5 personer, og kombinerer familievenlige faciliteter med komfort og en fremragende beliggenhed nær byens bedste attraktioner.

Som det foretrukne børnevenlige hotel i København, er Tivoli Hotel det ideelle valg for din næste familieferie eller weekendophold.

Book dit ophold i dag og glæd dig til en uforglemmelig oplevelse med din familie i hjertet af København. Vi ser frem til at byde jer velkommen. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene