For Børn

Børnene vil aldrig kede sig på Tivoli Hotel! Ud over vores flotte Tivoli legerum, store poolområde og udendørs legeplads, tilbyder Tivoli Hotel diverse aktiviteter for børn i weekenderne og i skolernes ferier.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os

Restauranter, barer og andre faciliteter på Tivoli Hotel & Congress Center

  • Alle faciliteter er åbne.
  • Penthouse Pool & Relax er lukket på ubestemt tid på grund af renovering. Gæster med adgang til Penthouse Pool & Relax bedes kontakte hotellet.

Legerum

Slip børnene løs i vores Tivoli Legerum, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre. Legerummet er indrettet i en sjov og farverig Tivoli-stil og byder bl.a. på boldkast, klatrevæg samt en masse af de sjove og kreative tumlemøbler fra fantastiske bobles.

Legerummet ligger på 2. etage og er dermed det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie.

Columbines Have

Ved hotellet finder du også et dejligt udendørs areal med masser af blomster, træer, græs og bænke. Tag en pause og nyd det grønne strøg. Columbines Have finder du på 2. sal

Udendørs legeplads

På vores udendørs legeplads på 2. sal ved Columbines Have, er der rig mulighed for at lege, når vejret tillader det.


Børnenes ferier

Besøg os i børnenes ferier på Tivoli Hotel, læs om alle de sjove aktiviteter vi har for børn i de forskellige ferieperioder.

Læs mere om vores program i Børnenes ferier

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.