For Børn

Børnene vil aldrig kede sig på Tivoli Hotel! Ud over vores flotte Tivoli legerum, store poolområde og udendørs legeplads, tilbyder Tivoli Hotel diverse aktiviteter for børn i weekenderne og i skolernes ferier.

Legerum

Slip børnene løs i vores Tivoli Legerum, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre. Legerummet er indrettet i en sjov og farverig Tivoli-stil og byder bl.a. på boldkast, klatrevæg samt en masse af de sjove og kreative tumlemøbler fra fantastiske bobles.

Legerummet ligger på 2. etage og er dermed det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie.

Det grønne strøg

Ved hotellet finder du også et dejligt udendørs areal med masser af blomster, træer, græs og bænke. Tag en pause og nyd det grønne strøg, som du finder på 2. sal

Udendørs legeplads

På vores udendørs legeplads på 2. sal ved Columbines Have, er der rig mulighed for at lege, når vejret tillader det.


Børnenes ferie

Hvis du og børnene bor på vores hotel under en af årets skoleferier, behøver I ikke bevæge jer uden for hotellet for at stille jeres nysgerrighed, gå på eventyr og grine sammen. For vi arrangerer et eldorado af leg, sjov og underholdning hele året – og hvis du klikker rundt i kategorierne nedenfor, kan du finde ud af, hvad du og børnene kan glæde jer til under netop jeres hotelophold.