For Børn

Børnene vil aldrig kede sig på Tivoli Hotel! Ud over vores flotte Tivoli legerum, store poolområde og udendørs legeplads, tilbyder Tivoli Hotel diverse aktiviteter for børn i weekenderne og i skolernes ferier.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os

Faciliteter, restauranter og barer på Tivoli Hotel & Congress Center

  • Roomservice er åben alle ugens dage fra kl. 17.00 – 21.30. Bestil fra vores menukort og afhent din middag i Tivoli Brasserie. Se menuen her.
  • Hotellet tilbyder Take-a-way morgenmad. Take–a-way morgenmaden afhentes i Tivoli kongressal og tilbydes alle hotellets gæster hver dag kl. 06.30 – 10.30.
  • Tivoli Lobby bar er åben hver dag kl. 07.00 – 22.00. NB: Kun for take-away.
  • Hotellets restauranter inkl. morgenmadsrestauranter er lukket.*
  • Executive Lounge er lukket.* Executive gæster kan i stedet hente snacks & drikkevarer i Tivoli Lobby bar.
  • Al mad & drikkevare skal nydes på værelset og må således ikke nydes på hotellets fællesområder.
  • Pool & fitness er lukket.*
  • Penthouse Pool & Relax er lukket.* Gæster med adgang tril Penthouse Pool & Relax bedes kontakte hotellet.
  • Tivoli Legerum er lukket.*
  • Forplejning i forbindelse med møder serveres som Take-a-way portionsanretninger. Mad og drikke nydes siddende i mødelokalet.

 

*Genåbning forventes tidligst d. 6. april 2021.

SAFE TO VISIT

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller. 
Læs mere her

Legerum

Slip børnene løs i vores Tivoli Legerum, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre. Legerummet er indrettet i en sjov og farverig Tivoli-stil og byder bl.a. på boldkast, klatrevæg samt en masse af de sjove og kreative tumlemøbler fra fantastiske bobles.

Legerummet ligger på 2. etage og er dermed det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie.

Columbines Have

Ved hotellet finder du også et dejligt udendørs areal med masser af blomster, træer, græs og bænke. Tag en pause og nyd det grønne strøg. Columbines Have finder du på 2. sal

Udendørs legeplads

På vores udendørs legeplads på 2. sal ved Columbines Have, er der rig mulighed for at lege, når vejret tillader det.


Børnenes ferier

Besøg os i børnenes ferier på Tivoli Hotel, læs om alle de sjove aktiviteter vi har for børn i de forskellige ferieperioder.

Læs mere om vores program i Børnenes ferier

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.