Morgenmad på Tivoli Hotel

Gør dig klar til en strålende dag

Uanset om du nyder morgenmaden i vores moderne Restaurant Tivoli Brasserie, eller i Tivoli View Restaurant på 11. sal i City Tower, gør vi alt for, at du får den perfekte start på dagen.

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 06:30-10:00
Weekender kl. 07:00-10:30


Stor morgenbuffet i Restaurant Tivoli Brasserie

Se menu

I vores hyggelige morgenmadsrestaurant på 2. sal serverer vi en stor og varieret morgenbuffet for alle gæster på Standard-, Superior-  & Familieværelser.

Restauranten ligger i skønne omgivelser med udsigt til vores grønne strøg, hvor der både er udgang til grønne arealer og vores egen udendørs legeplads.


Executive Breakfast i Tivoli View Restaurant

Se menu

Er du gæst på et på Executive-værelse, Deluxe med hems, Junior-suite og Suiten kan du nyde vores Executive Breakfast i Tivoli View Restaurant. Ud over den overdådige morgenbuffet har restauranten en  live-cooking station, hvor du kan få tilberedt lige den omelet, du ønsker.

Tivoli View ligger på 11. etage og har tilmed en af Københavns smukkeste udsigter. Som Executive-gæst har du altid din Executive Breakfast inkluderet i dit ophold.

Læs mere om Tivoli View Restaurant.


Morgenmad to go i Tivoli Lobbybar

Se menu

Skal det gå hurtigt, eller er du bare mere til en let morgenmad, kan du nyde sådan én i vores Tivoli Lobbybar i stueetagen.

Her serverer vi croissanter, wienerbrød, skyr, frugt, juice, smoothies - og selvfølgelig din favorit kaffe.

Du kan også vælge vores ’To Go’ morgentilbud Columbine Breakfast (lille) eller Harlekin Breakfast (stor), som er gratis, hvis du har morgenmad inkluderet i dit ophold.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene