Velkommen til efterårsferien på Tivoli Hotel!

Vi arbejder lige nu på at sammensætte et super sjovt program for efterårsferien i uge 42 i 2024. Børn i alle aldre vil elske det! Hold øje med denne side - vi deler programmet, så snart det er klar. Indtil da kan du tage et kig på, hvad vi havde i ærmet for 2023 nedenfor.


Børnenes reception

I Tivoli Legeland finder I også vores flotte børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen og fortæller om de sjove legeoplevelser, der er i området. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Prøv lykkehjulet hver dag:

STED: I Tivoli Legeland i stueplan Harbour Tower.

TID: Børnereceptionen er åben hver dag fra den 14. oktober kl. 13.30 – 18.00.

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan få udleveret hotellets sjove efterårsskattejagt.

Tid & sted

TID: Børnereceptionen er åben hver dag fra den 14. oktober kl. 13.30 – 18.00.

STED: I Tivoli Legeland i stueplan Harbour Tower

Tivoli Legeland

Tivoli Legeland er et stort og sjovt legeområde for både børn og barnlige sjæle. Her finder I bl.a. vores store hoppeborg samt et hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste. I kan også spille bordtennis, bordfodbold, airhockey, basket og dart, og I kan bygge løs i vores store tumleklodser.

Legelandet har også et hyggeligt krea-område, hvor der er lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Her kan I dekorere dit eget Halloweenpynt med udklippede græskar, spøgelser, edderkopper m.m, som I kan hænge på vores flotte efterårstræ.

Sted

STED: I foyeren, Harbour Tower

Børnebiograf

Hver aften i efterårsferien viser vi de bedste Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm.

I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

 

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18.00

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower

Swimmingpool

Vores store indendørs swimmingpool er også åben i efterårsferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen er 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & sted

Tid:

Kl. 07.00 - 11.30: Åbent
Kl. 11.30 - 13.30: Lukket pga. rengøring
Kl. 13.30 - 22.00: Åbent

Sted: Underetagen i Harbour Tower

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, som de yngste elsker at kravle rundt på.

Legerummet har også sjove Tivoli-inspirerede spejle, og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder.

I legerummet har vi også lavet en stor tegnevæg med ’Tivoli Hotels Efterårsby’. Her kan I selv være med til at dekorere ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen efterårsstemning med hjælp fra jer!

Tid & sted

Tid: Altid åben
Sted: 2. etage i Harbour Tower

I ønskes en eventyrlig efterårsferie på Tivoli Hotel!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene