Velkommen til Efterårsferien på Tivoli Hotel!

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med, at planlægge et sjovt og spændende program for børn i alle aldre, som vil blive offentliggjort her på siden, når vi nærmer os efterårsferien i 2023.

Nedenunder, vil du indtil da, kunne finde programmet, der løb af stablen fra den 17. oktober - 23. oktober 2022. 


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er tilbage! Vi gentager succesen fra i sommer og giver jer igen en morgenmadsoplevelse i ægte børnehøjde! Vi har pyntet vores store flotte kongressal op i glade Tivoli-farver –  denne gang med et flot Halloween-twist med (u)hygge og en masse græskar. Vi har igen lavet særlige små børnebuffeter, så selv de mindste gæster kan tilgå udvalget på egen hånd. Udvalget af mad & drikke er ligeledes tilpasset børn i alle aldre.

Fra Tivoli Breakfast Club er der direkte adgang til vores legeland, hvor børnene kan lege, mens mor og far nyder deres morgenkaffe.

Tid & sted

Tid: Dagligt kl. 07:00 - 11:00

Sted: Tivoli Kongressal i foyeren i stueplan

Børnenes reception

Det første du ser, når du ankommer til hotellets reception i efterårsferien er vores populære børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen og fortæller om de sjove legeoplevelser, der er i området. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Prøv lykkehjulet hver dag:

STED: Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower.

TID: Børnereceptionen er åben hver dag i efterårsferien kl. 13.30 – 18.00

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan gå på hotellets sjove skattejagt.

Tid & sted

TID: Hver dag i efterårsferien kl. 13:30 – 18:00

STED: Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower

Tivoli Efterårslegeland

Tivoli Efterårslegeland er et magisk legeområde for både børn og barnlige sjæle.

I området finder bl.a. vores populære hoppeborg, bordtennis, bordfodbold, airhockey og brætspil. Vi har også et hyggeligt tegneområde, hvor du kan dekorere dit eget Halloweenpynt med udklippede græskar, spøgelser, edderkopper m.m og hænge det på vores store efterårstræ.

For de mindste har vi også et stort tumbleområde med balancebane og de altid populære bObles-figurer.

Sted

STED: I foyeren, Harbour Tower

Børnebiograf

Hver aften i efterårsferien viser vi de bedste Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. 
I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18:00

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower

Swimmingpool

Vores store indendørs swimmingpool er også åben i efterårsferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen er 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid: Alle dage kl. 07:00 – 22:00

Sted: Underetagen i Harbour Tower

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole og børnebøger – kun fantasien sætter grænser!

Der er også sjove Tivoli-inspirerede spejle, og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder.

I legerummet har vi også lavet et stor lærred med ’Tivoli Hotels Efterårsferie. Her kan I selv dekorere tegnevæggen ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen efterårsstemning med hjælp fra jer!

Tid & sted

Tid: Altid åben
Sted: På 2. sal
 

I ønskes en eventyrlig efterårsferie på Tivoli Hotel!