Glemte sager

Hvis du har glemt en genstand under dit ophold på Tivoli Hotel & Congress Center, bedes du udfylde nedenstående formular.

I formularen skal den glemte effekt beskrives så grundigt som muligt, samt hvor den er glemt (hvis det er glemt på et værelse, skal værelsesnummeret noteres). Det er også vigtigt at påføre hvilken dato effekten kan være glemt.

Vi vil kontakte dig for at bekræfte om genstanden er fundet eller ej. Hvis vi finder effekten, vil vi ligeledes aftale det videre forløb.

Glemte sager bliver opbevaret i op til 30 dage. Værdigenstande som penge, værdipapirer, særligt værdifulde smykker og lignende vil herefter blive overdraget til Københavns Politi Hittegodskontor. Øvrige glemte sager vil blive doneret/kasseret.

OBS! Tivoli Hotel & Congress Center tager intet ansvar for glemte effekter, og vi kan ikke garantere, at det du har glemt under dit ophold bliver fundet. Glemte sager afsendes kun med kurér af sikkerhedsmæssige og administrative årsager. Modtager betaler fragten. Tivoli Hotel & Congress Center er ikke ansvarlig for forsendelsen eller eventuelle afvigelser i postforsendelsen. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene