Børnenes vinterferie på Tivoli Hotel 2025

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at planlægge et sjovt og spændende program for børn i alle aldre til vinterferien 2025, som vil blive offentliggjort her på siden, så snart det er klart.

Indtil da kan du nedenfor se programmet og aktiviteterne, der løb af stablen i vinterferien 2024.

Tivoli Legeland

Tivoli Legeland er et stort, magisk legeområde for både de helt store børn, og dem der lige har lært at gå. Her finder du bl.a. vores store, sjove Tivoli hoppeborg samt et hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste. Du kan også spille bordtennis, bordfodbold, airhockey og dart, og bygge løs i vores store tumleklodser. 

Legelandet har også et hyggeligt krea-område, hvor der er lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Vi har også et hyggeligt tegneområde, hvor du kan farvelægge fine tegninger, og du kan lave – i anledning af årstiden –  din helt egen fastelavnsmaske.

Tid & Sted

Tid: Kl. 7.00 - 22.00
Sted: I foyeren, Harbour Tower


Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, som de yngste elsker at kravle rundt på. 
Legerummet har også sjove Tivoli-inspirerede spejle, og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder. 

I legerummet har vi også lavet en stor tegnevæg med ’Tivoli Hotels Vinterby’. Her kan du selv være med til at dekorere ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen vinterstemning med hjælp fra jer!

Tid & Sted

Tid: Altid åben
Sted: På 2. sal.


Børnebiograf

Hver aften i vinterferien viser vi de bedste Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. 
I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & Sted

Tid: Hver aften fra kl. 18.00
Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower


Swimmingpool

Vores store indendørs swimmingpool er selvfølgelig også åben i vinterferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor du kan puste ud og nyde vinterferien sammen med du holder af.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen, og svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & Sted

Tid:  Alle dag kl. 7.00-22.00
Sted: Underetagen i Harbour Tower.


’Fastelavn er mit navn..’ - Fastelavnsfest på Tivoli Hotel

Igen i år inviterer vi i vinterferien alle hotellets yngste gæster indenfor til en flot fastelavnsfest.

Kom forbi vores lobby lørdag den 17. februar, hvor vi slår katten af tønden, kårer dagens ’Kattekonge’ og ’Kattedronning’, spiser fastelavnsboller og hygger os med masser af fastelavnsstemning – og der er selvfølgelig præmie for ’Bedste Udklædning’. Så find jeres bedste fastelavnskostume frem og mød op til en festlig eftermiddag her på Tivoli Hotel.

NB: Fastelavnsfesten er kun for overnattende hotelgæster

Tid & Sted

Tid: Lørdag den 17. februar 2024 inkl. 16.00 – 18.00
Sted: I hotellets lobby i stueetagen


I ØNSKES EN EVENTYRLIG VINTERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene