Børnenes påskeferie på Tivoli Hotel

Velkommen til Børnenes Påskeferie på Tivoli Hotel

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med, at planlægge et sjovt og spændende program for børn i alle aldre, som vil blive offentliggjort her på siden, når vi nærmer os påsken i 2023.

Nedenunder, vil du indtil da, kunne finde programmet for 2022.


Børnenes reception

Det første du ser, når du ankommer til hotellets reception i påskeferien er vores populære børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen og fortæller om de sjove legeoplevelser, der er i området. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan gå på hotellets sjove påskeskattejagt.

Sted

Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower.


Tivoli Påskelegeland

Tivoli Påskelegeland er et stort og sjovt legeområde for både børn og barnlige sjæle. Her finder I bl.a. vores store hoppeborg, og I kan spille mini golf, bordtennis, bordfodbold, airhockey, blækspruttedart samt et stort hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste.

Sted

I hotel foyeren, Harbour Tower


Harlekins Hyggehjørne

”Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker…” I Harlekins Hyggehjørne er der lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Her kan du bl.a. – i anledning af årstiden – lave dit eget påskepynt eller gækkebrev, og du kan lege med både store og små byggeklodser og spille brætspil med familie og venner.

Sted

I lokalet Harlekin ved siden af Påskelegelandet


Børnebiograf

Hver aften i påskeferien viser vi de bedste Disney klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. 

I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18.00

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower


Swimming pool

Vores store indendørs swimming pool er også åben i Påskeferien.

Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & sted

Søndag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00

Fredag – lørdag: kl. 07.00 – 22.00

Sted: Underetagen i Harbour Tower.


Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole, mini-rutsjebane, legetelt og børnebøger – kun fantasien sætter grænser! 

Der er også sjove Tivoli inspireret spejle og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder. 

I legerummet har vi også lavet et stor lærred med ’Tivoli Hotels Forårsby’. Her kan I selv dekorere byen ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen forårs stemning med hjælp fra jer!

Tid & sted

Tid: Altid åben.

Sted: På 2. sal.


I ØNSKES EN EVENTYRLIG PÅSKEFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!