Børnenes påskeferie på Tivoli Hotel 2025

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at planlægge et sjovt og spændende program for børn i alle aldre til påskeferien 2025, som vil blive offentliggjort her på siden, så snart det er klart.

Indtil da kan du nedenfor se programmet og aktiviteterne, der løb af stablen i påskeferien 2024.


Tivoli Påskelegeland

Tivoli Påskelegeland er et stort og sjovt legeområde for både børn og barnlige sjæle. Her finder I bl.a. vores store hoppeborg, og I kan spille bordtennis, bordfodbold, airhockey, dart samt et stort hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste.

I legelandet er der også er der også et hyggeligt krea-område, hvor der er lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Vi har også et hyggeligt tegneområde, hvor du kan farvelægge fine tegninger, og du kan lave – i anledning af årstiden – dit helt eget påskeæg.

Tid og sted

Tid: Kl. 07:00-22:00

Sted: I foyeren, City Tower


Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole, mini-rutsjebane, legetelt og børnebøger – kun fantasien sætter grænser! 

Der er også sjove Tivoli inspireret spejle og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder. 

I legerummet har vi også lavet et stort lærred med ’Tivoli Hotels Forårsby’. Her kan I selv dekorere byen ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen forårsstemning med hjælp fra jer!

Tid & sted

Tid: Altid åben

Sted: På 2. sal, Harbour Tower


Børnebiograf

Hver aften i påskeferien viser vi de bedste Disney klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. 

I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18:00

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower


Swimming pool

Vores store indendørs swimming pool er også åben i Påskeferien.

Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & sted

Tid:
Kl. 07:00-11:30: Åbent
Kl. 11:30-13:30: Lukket pga. rengøring
Kl. 13:30-22:00: Åbent

Sted: Underetagen i Harbour Tower

I ØNSKES EN EVENTYRLIG PÅSKEFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene