Få den absolut billigste overnatning!

Lavest Mulige Pris

fra  

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Lavest Mulige Pris

Er prisen afgørende, og vil du ikke gå på kompromis med standarden? Så er dette det ideelle tilbud til dig.

Når du booker et værelse hos os, er du altid garanteret den laveste pris. Vi garanterer, at du ikke kan finde en billigere pris så længe, at antal personer, ankomstdato, opholdslængde, værelsestype, annulleringsbetingelser og pakkeindhold er det samme på begge tilbud. Når du booker direkte hos os, har du derudover altid mulighed for at ændre din booking.

Lavest Mulige Pris, "Overnatning", er for dig, der ved, hvornår du vil overnatte. Ønsker du mulighed for at ændre din booking uden ekstra opkrævning, vil vi anbefale, at du benytter dig af den udgave af Lavest Mulige Pris, der hedder "Med Fuld Fleksibilitet". Begge udgaver kan bookes med eller uden morgenmad.

Har du en svaghed for skarpe priser? Så kan du vælge den Lavest Mulige Pris på netop dit hotelophold, når du booker i toppen af siden.


Detaljer

Med tilbuddet får du dit hotelophold til dagens absolut laveste pris mod forudbetaling, og hvor beløbet ikke kan refunderes. Skulle du komme i en situation, hvor du ønsker at ændre perioden for dit ophold, kan dette lade sig gøre mod et gebyr. Se betingelser.

Med Fuld Fleksibel

Book nu – betal først ved check-in. Din booking er fuldt fleksibel uden ekstra gebyrer eller omkostninger.

Fuldt fleksibel betyder, at du har mulighed for at:

  • Flytte din booking helt frem til kl. 12:00 på ankomstdagen
  • Annullere din booking helt frem til kl. 12:00 på ankomstdagen
  • Og at du først betaler ved check-in

Du skal med andre ord ikke have en eneste krone op af lommen, før dit ophold starter, og du skal checke ind på hotellet.

Med eller uden morgenmad?

Morgenmad er dagens vigtigste måltid – vil du gerne starte din dag med en lækker morgenbuffet, der lægger en god bund til dagens mange oplevelser? Så er dette det oplagte tilvalg.

Morgenmadsbuffeten og fuld fleksibilitet kan tilvælges ved booking.

En tur i tivoli

fra  

Bed & Bubbles

fra  

Miniferie

fra  

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.