Børnenes jul på Tivoli Hotel 2024

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med, at planlægge et sjovt og spændende program for børn i alle aldre, som vil blive offentliggjort her på siden, når vi nærmer os julen i 2024.

Nedenunder, vil du indtil da, kunne finde programmet, der løb af stablen i 2023.

Mød Julemanden på Tivoli Hotel

 

Vi skyder julen på Tivoli Hotel i gang med fornemt besøg fra selveste Julemanden. Hver fredag og lørdag eftermiddag kommer Julemanden forbi hotellet og hilsner på alle jer gæster. Julemanden stiller selvfølgelig med glæde op til fotografering med børnene til dejligt minde om opholdet.

Tid: Fredag og lørdag kl. 14.30 – 17.00 i perioden 24. november – 16. december 2023.

Sted: Julemanden går rundt på hotellet og er typisk at finde i hotellets lobby ved sin Julemandsstol eller i hotellets restaurant, Tivoli Brasserie.

Juleferie på Tivoli Hotel

Juleferiens aktiviteter løber i år af stablen fra mandag den 18. december 2023 kl. 14.00 – tirsdag den 2. januar 2024 kl. 12.00.

Tivoli Julelegeland

Tivoli Julelegeland er et magisk legeområde for både børn og barnlige sjæle. Her finder I bl.a. vores store hoppeborg samt et hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste. I kan også spille bordtennis, bordfodbold, airhockey og dart, og I kan bygge løs i vores store tumleklodser.

Legelandet har også et hyggeligt krea-område, hvor der er lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Vi har også et hyggeligt tegneområde, hvor du kan farvelægge fine tegninger, og du kan lave dit eget jule- eller nytårspynt og hænge på vores store vintertræ.

Tid: Kl. 07.00-22.00.

Sted: I foyeren, Harbour Tower. 

Tivoli legerum

Slip børnene løs i vores Rasmus Klump legerum. Legerummet er indrettet med de bedste farver og figurer, vi kender fra Rasmus Klump-universet: Mød Rasmus, Pingo, Skæg, Pelle, når du forsøger at kaste bolde gennem boldvæggen, hop en tur op på det sjove palmeø, vennerne møder på deres vej – eller bag de bedste Rasmus Klump-pandekager i det fine legekøkken.

Vi viser børnefilm hver weekend kl. 18:00 fra teaterscenen, hvor Klumpen møder sine gode venner Pjerrot og Harlekin fra den gamle have.

Tid: Altid åben.

Sted: I legeområdet på 2. sal.

Børnebiograf

Hver aften i juleferien viser vi de bedste Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. 

I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid: Hver aften fra kl. 18.00.

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower.

Swimmingpool

Vores store indendørs swimmingpool er også åben i juleferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Alle dage: kl. 07.00-22.00.

Sted: Underetagen i Harbour Tower.

I ØNSKES EN EVENTYRLIG JULEFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene