Konference, møder og events

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og få et tilbud. Du kan også kontakte os på telefon +45 3268 4300 eller skrive til os på info@tivoli-cc.dk

Fra vision til virkelighed: Dit event, vores ekspertise

Tivoli Hotel & Congress Center har stillet lokaler og professionelle hænder til rådighed for utallige arrangører siden 2010 – og dén portfolio af viden og erfaring tager vi selvsagt med under armen, når vi planlægger dit arrangement. Hos os kan du holde alt lige fra små møder og store konferencer til branchefester og receptioner med kageopsatser og bobler i glassene.

Vi sørger for, at du bliver tilknyttet din egen Event Manager, som har helikopterblikket, men også spotter – og sætter pris på – ’djævlen’ i detaljen. Event Manageren hjælper dig også med at vælge mellem vores talrige mødepakker eller sammensætte din egen, giver inspiration og kommer med anbefalinger. På den måde når du succesfuldt i mål med dit arrangement på hotellet, der i 2022 vandt i kategorien ’Bedste Hotel i København’. 

Vi viser meget gerne vores flotte konferencefaciliteter frem til både store og små grupper.

Kontakt os for at aftale tid


Fra små møder til store kongresser

Kim Utzon er arkitekten bag Tivoli Hotel & Congress Center, og derfor også vores faciliteter, som omfatter 53 mødelokaler af forskellig størrelse, herunder mindre mødelokaler, to auditorier og Tivoli Congress Hall, der kan rumme op til 2400 gæster.

Kongressalen ligger i hotellets hjerte og kan f.eks. forvandle sig fra en international konference til en intimkoncert på få timer. Den 1500 m2 store sal rummer en balkon på 500 m2, en flytbar scene, tre storskærme og det nyeste AV-udstyr.

Download brochure med lokaleoversigt


Skræddersyede møder

På Tivoli Hotel & Congress Center kan du få tilpasset dit event ned til mindste detalje. Vores Event Managers arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og præferencer. 

Uanset om du planlægger en konference eller en festlig begivenhed, tilpasser vi alt fra rumindretning, tekniske løsninger, belysning og lyd til catering og underholdning.

Få et uforpligtende tilbud

Lækker forplejning

Vi står selvfølgelig for forplejningen til din næste konference eller festmiddag.

Læs mere om forplejning

Vi hjælper med teknikken

Vi sørger for, at dit arrangement afholdes i en professionel atmosfære.

Alle vores lokaler er udstyret med det nyeste indenfor AV og IT.

Læs mere om AV-faciliteter

Informationsmaterialer

Find mere information i nedenstående materialer:

Mødepakker

Tivoli Congress Center tilbyder flere forskellige mødepakker.

Læs mere om mødepakker

Parkering

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere lige ved døren.

Hotellet er beliggende ovenpå et stort parkeringshus. Her er der indført et parkeringssystem, der sparer dig tid og besvær, når du besøger vores hotel.

Læs mere om parkering


Bæredygtighed

Tivoli Hotel og Congress Center er en del af Arp-Hansen Hotel Group, og vi arbejder målrettet med indsatser, der reducerer vores klimaaftryk.

Læs mere om bæredygtighed

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular nedenfor, eller kontakt os på telefon +453268 4300 eller på mail info@tivoli-cc.dk

Vores telefoner er åbne: Mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00 og fredag kl. 08:30 – 16:00.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene