Velkommen til Sommerferien på Tivoli Hotel!

Velkommen til Børnenes sommerferie på Tivoli Hotel

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med, at planlægge et sjovt og spændende program for børn i alle aldre, som vil blive offentliggjort her på siden, når vi nærmer os sommeren i 2023.

Nedenunder, vil du indtil da, kunne finde programmet for 2022.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er vores bud på en morgenmadsoplevelse i ægte børnehøjde! Vi har pyntet vores store flotte kongressal op i glade Tivoli-farver, og så har vi lavet særlige små børnebuffeter, så selv de mindste gæster kan tilgå udvalget på egen hånd. Udvalget af mad & drikke er ligeledes tilpasset børn i alle aldre. 

Fra Tivoli Breakfast Club er der direkte adgang til vores børneområde, hvor børnene kan lege, mens mor og far nyder deres morgenkaffe. 
 

Tid & Sted

Tid: Dagligt kl. 07:00 - 11:00

Sted: Tivoli Kongressal i foyeren i stueplan. 

 

Børnenes reception

Det første du ser, når du ankommer til hotellets reception i sommerferien er vores populære børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen og fortæller om de sjove legeoplevelser, der er i området. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Prøv lykkehjulet hver dag:

STED: Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower.
TID: Børnereceptionen er åben hver dag i sommerferien kl. 13.30 – 20.00

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan gå på hotellets sjove skattejagt.

Sted

Tid: Hver dag i sommerferien kl. 13:30 - 20:00

Sted: Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower.

Tivoli Sommerlegeland

Tivoli Sommerlegeland er et magisk legeområde for både børn og barnlige sjæle. Vi har skruet godt op for Tivoli-stemningen i hele området med masser af magi, spænding, lys og farver. 

I området finder bl.a. vores populære hoppeborg, bordtennis, bordfodbold og airhockey. Der vil også være et tegne- og et brætspilsområde samt et stort hyggeligt tumbleområde med balancebane og bObles for de mindste.

Som noget særligt denne sommer har vi også et sjovt LEGO-område, hvor man kan bygge lige, hvad man ønsker – kun fantasien sætter grænser. 

Sted

Sted: I foyeren, Harbour Tower

Børnebiograf

Hver aften i sommerferien viser vi de bedste Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18.00

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower

Swimming pool

Vores store indendørs swimmingpool er også åben i sommerferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & sted

Hver dag: kl. 07.00 – 22.00

Sted: Underetagen i Harbour Tower

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole, mini-rutsjebane, legetelt og børnebøger – kun fantasien sætter grænser! 

Der er også sjove Tivoli-inspirerede spejle, og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder. 

I legerummet har vi også lavet et stor lærred med ’Tivoli Hotels Sommerby’. Her kan I selv dekorere tegnevæggen ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen sommerstemning med hjælp fra jer!

Tid & sted

Tid: Altid åben

Sted: På 2. sal, Harbour Tower

I ØNSKES EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!