Velkommen til Sommerferien på Tivoli Hotel!

Vi arbejder på at få lavet et program for børnenes sommerferie 2024. I mellemtiden kan du se programmet for 2023 nedenfor.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er vores bud på en morgenmadsoplevelse i ægte børnehøjde! Vi har pyntet vores store flotte kongressal op i glade Tivoli-farver, og vi har lavet særlige, små børnebuffeter, så selv de mindste gæster kan tilgå udvalget på egen hånd. Udvalget af mad & drikke er ligeledes tilpasset børn i alle aldre.

Fra Tivoli Breakfast Club er der direkte adgang til vores aktivitetsområde, hvor børnene kan lege, mens mor og far nyder deres morgenkaffe.

Tid & Sted

Tid: Dagligt kl. 07:00 - 11:00

Sted: Tivoli Kongressal i foyeren i stueplan. 

 

Børnenes reception

Det første du ser, når du ankommer til hotellets reception i sommerferien er vores populære børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen og fortæller om de forskellige aktiviteter, der er på hotellet. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan gå på hotellets sjove skattejagt.

Tid & sted

Tid: Hver dag kl. 9.00 – 20.00. Lykkehjulet er åbent om eftermiddagen fra kl. 13.30.

Sted: Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower.

Tivoli Sommerlegeland

Tivoli Sommerlegeland er et stort og sjovt legeområde for både børn og barnlige sjæle. Her finder I bl.a. vores store hoppeborg samt et stort hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste. I kan også spille bordtennis, bordfodbold, airhockey og dart, og I kan bygge løs i vores sjove LEGO-område – hvor kun fantasien sætter grænser. 

Legelandet har også et hyggeligt krea-område, hvor der er lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Her kan du bl.a. lave flotte tegninger og farvelægge figurer, som du kan hænge på vores flotte sommertræ.

Sted

Sted: I Tivoli Sommerlegeland

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage i Harbour Tower. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, som de yngste vil elske at kravle rundt på. 

Legerummet har også sjove Tivoli-inspirerede spejle, og der er endda også en væg med det kendte ’Dyrespil’ fra Tivoli, hvor I kan kaste bolde gennem forskellige dyrehoveder. 

I legerummet har vi også lavet et stor lærred med ’Tivoli Hotels Sommerby’. Her kan I selv dekorere tegnevæggen ved at farvelægge og klistre figurer på, så vi får skabt vores helt egen sommerstemning med hjælp fra jer!

Tid & sted

Tid: Altid åben

Sted: På 2. sal, Harbour Tower

Børnebiograf

Hver aften i sommerferien viser vi gamle Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18.00

Sted: Tivoli Legerum på 2. sal, Harbour Tower

Sommerbuffet – nyd jeres middag i det grønne

I sommerferien serverer vi en skøn aftenbuffet for hele familien i og uden for Tivoli Brasserie. Vi tænder op i grillen i haveteltet og har lavet et hyggeligt havemiljø uden for restauranten med aflange borde og små lamper i lyskæder, så I kan spise jeres middag under den københavnske aftenhimmel.

Vi anbefaler, at I reserverer bord til sommerbuffeten for at sikre jer plads.
I kan reservere bord her eller på 32 68 42 63

Tid & sted

Tid: Fra kl. 17:00 - 21:30.

Sted: Tivoli Brasserie / Det Grønne Strøg på 2. sal

Tivoli Beach med isbil fra Kastberg

Kom og besøg vores hyggelige strandområde, Tivoli Beach, i lobbyen med strandstole, badebolde og parasoller – og en stor fin vintage-isbil fra Kastberg. Her kan I i hele sommerferien købe lækker Kastberg-is i flere smagsvarianter – perfekt til at køle lidt af i sommervarmen.

Tid & sted

Tid: Kl. 11.00 – 19.00

Sted: I hotellobbyen

Swimming pool

Vores store indendørs swimmingpool er naturligvis også åben i sommerferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & sted

Tid: Hver dag kl. 07:00 - 22:00

NB: Åbningstider fra 1. juli – 15. august:
Kl. 07:00 - 11:30: Åbent
Kl. 11:30 - 13:30: Lukket pga. rengøring
Kl. 13:30 - 22:00: Åbent

Sted: Underetagen i Harbour Tower

I ØNSKES EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene