Velkommen til børnenes sommerferie på Tivoli Hotel!

Oplev en magisk sommerferie fyldt med leg og eventyr for hele familien på Tivoli Hotel. Vores børnevenlige faciliteter og sjove aktiviteter sikrer uforglemmelige oplevelser for børn i alle aldre.

Vi holder børnenes sommerferie 2024 fra torsdag den 11. juli kl. 14:00 til søndag den 11. august kl. 12:00.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er vores bud på en morgenmadsoplevelse i ægte børnehøjde! Vi har pyntet vores store flotte kongressal op i glade Tivoli-farver, og vi har lavet særlige, små børnebuffeter, så selv de mindste gæster kan tilgå udvalget på egen hånd. Udvalget af mad & drikke er ligeledes tilpasset børn i alle aldre.

Fra Tivoli Breakfast Club er der direkte adgang til vores aktivitetsområde, hvor børnene kan lege, mens mor og far nyder deres morgenkaffe.

Tid & sted

Tid: Dagligt kl. 07:00-11:00

Sted: Tivoli Kongressal i foyeren i stueplan

 

Tivoli Sommerlegeland

Tivoli Sommerlegeland er et stort, magisk legeområde for både de helt store børn og dem, der lige har lært at gå. Her finder du bl.a. vores store, sjove Tivoli hoppeborg samt et hyggeligt tumbleområde med balancebane, bObles og gåcykler for de mindste. Du kan også spille bordtennis, bordfodbold, airhockey og dart og bygge løs i vores store tumleklodser.

Legelandet har også et hyggeligt krea-område, hvor der er lagt op til masser af sjov, fordybelse og kreativ udfoldelse. Her kan du bl.a. lave flotte tegninger og farvelægge figurer, som du kan hænge på vores flotte sommertræ.

Sted

Sted: I Tivoli Sommerlegeland


Børnenes reception

Ved indgangen til Tivoli Sommerlegeland finder du vores populære børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen og fortæller om de forskellige aktiviteter, der er på hotellet. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan gå på hotellets sjove skattejagt.

Tid & sted

Tid: Hver dag kl. 9:00-20:00. Lykkehjulet er åbent om eftermiddagen fra kl. 13:30

Sted: Ved siden af hotelreceptionen, Harbour Tower


Tivoli legerum

Vi bygger lige nu et nyt, flot legerum til jer! Vi løfter sløret for det nye legerum og dets aktiviteter medio juni.

Tid & sted

Tid: Altid åben

Sted: På 2. sal, Harbour Tower


Børnebiograf

Hver aften i sommerferien viser vi gamle Disney-klassikere i vores egen børnebiograf i legerummet. En rigtig hyggelig oplevelse for alle, der elsker en god børnefilm. I finder oversigten over aftenens film i legerummet.

Tid & sted

Tid: Hver aften fra kl. 18:00

Sted: Tivoli legerum på 2. sal, Harbour Tower


Lækker børnebuffet til de yngste

I sommerferien kan vores yngste gæster spise sig mætte i en LÆKKER børnebuffet. Her er der både Byg-selv-burger, sprøde fish’n’chips, nachos, salatbar og den sejeste chokoladefontæne og isbar til dessert.

Til de voksne

Til de voksne har vi en SKØN aftenmenu, hvor vi bl.a. byder på en ’family-style’ menu, hvor I kan dele flere små retter og derved smage lidt af hvert fra kortet.

Tid & sted

Tid: Fra fredag den 28. juni kl. 17:00-21:30

Sted: Tivoli Brasserie

Vi anbefaler, at I reserverer bord til sommerbuffeten for at sikre jer plads.

Reserver bord online eller på telefon + 45 32 68 42 63


Tivoli Beach med isbil fra Kastberg

Kom og besøg vores hyggelige strandområde, Tivoli Beach, i lobbyen med strandstole, badebolde og parasoller – og en stor fin vintage-isbil fra Kastberg. Her kan I i hele sommerferien købe lækker Kastberg-is i flere smagsvarianter – perfekt til at køle lidt af i sommervarmen.

Tid & sted

Tid: Kl. 11:00-19:00

Sted: I hotellobbyen


Swimming pool

Vores store indendørs swimmingpool er naturligvis også åben i sommerferien. Med sine farvestrålende lys, ovenlysvinduerne, massagedyserne og lille vandfald skaber poolen rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen 16 m lang, 90 cm dyb i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn.

OBS: Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

Tid & sted

Åbningstider:

Kl. 07:00-11:30: Åbent
Kl. 11:30-13:30: Lukket pga. rengøring
Kl. 13:30-22:00: Åbent

Sted: Underetagen i Harbour Tower

I ØNSKES EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene