For Børn

Book et bord

Ring +45 3268 4263 eller book bord online

Børnemenu

Børnemenuen kan findes som en del af vores Brasseriemenu

Se Menu

Underholdning

Børnene vil aldrig kede sig på Tivoli Hotel! Ud over vores flotte Tivoli legerum, store pool område og udendørs legeplads, tilbyder Tivoli Hotel diverse aktiviteter for børn i weekenderne og i skolernes ferier.

Legerum

Slip børnene løs i vores Tivoli Legerum, hvor er der er aktiviteter for børn i alle aldre. Legerummet er indrettet i en sjov og farverig Tivoli-stil og byder bl.a. på boldkast, klatrevæg samt en masse af de sjove og kreative tumlemøbler fra fantastiske bObles.

Legerummet ligger på 2. etage og er dermed det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie.


Columbines Have

Ved hotellet finder du også et dejligt udendørs areal med masser af blomster, træer, græs og bænke. Tag en pause og nyd det grønne strøg. Columbines Have finder du på 2. sal


Udendørs legeplads

På vores udendørs legeplads på 2. sal ved Columbines Have, er der rig mulighed for at lege, når vejret tillader det.


Børnenes ferier

Besøg os i børnenes ferier på Tivoli Hotel, læs om alle de sjove aktiviteter vi har for børn i de forskellige ferieperioder.

Læs mere om vores program i børnenes ferier

Læg farve på egen tegning

Når du spiser i Tivoli Brasserie får alle børn en tegning, som de selv kan lægge farver på.

Børnene har også mulighed for at underholde sig i spejlgangen, hvor kroppen bliver mindre i det ene spejl og måske større i det næste spejl.


Svømmebassin

Tag børnene med i hotellets swimmingpool, som ligger i underetagen i Harbour Tower. Poolen er 16 meter lang og der er derfor maser af plads til at lege og svømme. Efter en tur i poolen kan du slappe af i vores dejlige sauna.

Swimmingpoolen er åben alle dage i tidsrummet: 06:00 – 22:00

Børn skal være renlige ved brug af pool jf. bekendtgørelse for Offentlige Svømmebade. Svømmebleer er ikke tilladt. I tilfælde af fækalt uheld skal poolen lukkes i 24 timer for desinficering og rengøring.

NB: Poolen lukker kl. 18:00 nytårsaften og åbner kl. 08:00 den 1. januar.

Vi tager forbehold for driftsstop, vedligeholdelse og andre ting der kan forårsage, at vi uden varsel må lukke poolen i en periode. 

Pool & Fitness Harbour Tower

Book et bord

Ring +45 3268 4263 eller book bord online