Parkering

Vi tilbyder et stort offentligt parkeringshus – lige ved døren!

På Tivoli Hotel & Congress Center er vi så heldige at have et stort videoovervågnet parkeringshus i vores bygning – det gør det nemt og bekvemt for dig at parkere under dit ophold.

Der er plads til hele 500 køretøjer, og pladserne benyttes efter ”først-til-mølle-princippet” – vær dog gerne opmærksom på, at parkeringshuset er offentligt tilgængeligt, og at vi derfor ikke har mulighed for at reservere plads til dig.

Priser

  • Pr. dag  
  • Pr. time  

 

Vigtigt: Frihøjden i p-huset er 2,00 m. P-huset er åbent døgnet rundt.

Betaling for parkering kan også foretages via:

  • Automater i parkeringshuset.
  • På apcoa.dk indenfor 48 timer efter udkørsel.
  • Hvis ingen af de overstående handlinger er fuldført, sender vi en faktura inkl. ekspeditionsgebyr.

SmartParkering

Parkeringshuset benytter APCOA SmartParkering. Når du kører ind i parkeringshuset registreres bilens nummerplade automatisk.

Inden du forlader parkeringshuset, betaler du for parkeringen ved en af de betalingsautomater, der står i parkeringshuset. Du skal blot indtaste din nummerplade og betale det angivne beløb. 

Er du hyppig bruger af parkeringshuset eller øvrige APCOA Smartparkering parkeringshuse, har du mulighed for at lade systemet gemme din nummerplade og dine betalingsoplysninger til fremtidig brug.

Har du brug for bilen under dit ophold?

Registrer din nummerplade i receptionen ved ankomst, og før du kører ud første gang. Så kan du køre ind og ud af parkeringshuset under dit ophold uden at skulle betale hver gang. Betaling sker i receptionen ved ankomst.

Er alt optaget? 

Skulle alt mod forventning være optaget i p-huset, kan vi henvise til: 

Apcoas parkeringsområder på modsatte side af hotellet (Kalvebod Brygge)
Afstand til hotellet: Ca. 100 m.
Se på kort.

Fisketorvets Parkeringshus
Her er der to timers gratis parkering, derefter kræves betaling
Afstand til hotellet: ca. 500 m. 

DGI-Byens Parkeringshus
Indkørsel fra Ingerslevgade
Afstand til hotellet: Ca. 1 km.

Særligt for dig der kommer i elbil

Vi tilbyder i alt 17 TYPE 2 ladepladser til elbiler i vores parkeringskælder.
Ladepladserne fordeler sig på disse niveau:

Ni stk. Niveau B, 
Otte stk. Niveau C

De er alle malet grønne, så de er lette at se. Ladestationerne er af mærket Clever, og de to ladepladser er distribueret via Clevers ladenetværk og kan findes her – oversigten viser også nærmeste alternativ ladeplads, såfremt den i p-huset er optaget.

Man betaler direkte til Clever ved ladning af bil i parkeringskælderen på Tivoli Hotel. Hvis du har spørgsmål omkring opladning, beder vi dig kontakte Clever Support direkte på nr. +45 8616 8888 eller på www.clever.dk.

Hvis man har en anden type elbil end Type 2 (fx Tesla Type 1), skal man medbringe sin egen converter hvormed Type 2 opladeren kan bruges. Skulle I have brug for en E.ON ladestation, så findes de her.

 

Læs mere om alle Arp-Hansen Hotel Group's parkeringsmuligheder her.