Parkering

Parkeringshus med videoovervågning

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere lige ved døren. Hotellet er nemlig beliggende ovenpå et stort parkeringshus. Her er der netop indført et nyt parkeringssystem, der sparer dig tid og besvær, når du besøger vores hotel. Parkeringshuset deles med Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade.

Parkeringshuset er videoovervåget for din sikkerheds skyld. Pladserne benyttes efter ”først-til-mølle-princippet”, og det er ikke muligt at reservere på forhånd. Typisk vil det ikke være et problem at finde en ledig p-plads, men skulle parkeringshuset være fyldt, henviser vi til øvrige parkeringsmuligheder i området (se info nederst på siden).

Nem betaling for parkering

Registrerer din nummerplade i receptionen ved ankomst og betal først ved afrejse. Så kan du køre ind og ud af parkeringshuset under dit ophold, uden at skulle betale hver gang.

Priser 2020

Timetakst

  • Niveau A  
  • Niveau B+C  
  • Dog max pr. 24 timer  

Betaling for parkering kan også foretages via:

  • automater i parkeringshuset.
  • på apcoa.dk indenfor 48 timer efter udkørsel.
  • Hvis ingen af de overstående handlinger er fuldført sender vi en faktura inkl. ekspeditionsgebyr.

SmartParkering

Parkeringshuset benytter APCOA SmartParkering. Når du kører ind i parkeringshuset registeres bilens nummerplade automatisk.

Inden du forlader parkeringshuset, betaler du for parkeringen ved en af de betalingsautomater, der står i parkeringshuset. Du skal blot indtaste din nummerplade og betale det angivne beløb.

Er du hyppig bruger af parkeringshuset eller øvrige APCOA Smartparkering parkeringshuse, har du mulighed for at lade systemet gemme din nummerplade og dine betalingsoplysninger til fremtidig brug. 

Hvis der skulle være fyldt, henviser vi til:  

Parkering langs Kalvebod Brygge
Flere parkeringsområder langs Kalvebod Brygge - administreret af APCOA.
Afstand til Tivoli Hotel & Congress Center: Ca. 100 m.
Se på kort.

Fisketorvets Parkeringshus
Der findes flere indkørsler ved Fisketorvet på Kalvebod Brygge
To timers gratis parkering, derefter betaling
Afstand fra Tivoli Hotel & Congress Center: Ca. 500 m.

DGI-Byens Parkeringshus
Indkørsel fra Ingerslevgade
Afstand til Tivoli Hotel & Congress Center: Ca. 1 km.

Opladning til el biler

Vi tilbyder to TYPE 2 ladepladser til elbiler, som begge er placeret på Niveau B i vores parkeringskælder – de er begge malet grønne, så de er lette at se. Ladestationen er af mærket Clever, og de to ladepladser er distribueret via Clevers ladenetværk og kan findes her - oversigten viser også nærmeste alternativ ladeplads, såfremt vores er optaget.

Man betaler direkte til Clever ved ladning af bil i parkeringskælderen på Tivoli Hotel. Hvis du har spørgsmål omkring opladning, beder vi dig kontakte Clever Support direkte på nr. +45 8616 8888 eller på www.clever.dk.

Hvis man har en anden type elbil end Type 2 (fx Tesla Type 1), skal man medbringe sin egen converter hvormed Type 2 opladeren kan bruges. Skulle I have brug for en E.ON ladestation, så findes de her.

 

Læs mere om alle Arp-Hansen Hotel Group's parkeringsmuligheder her.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Parker under Tivoli Hotel i centrum af København

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.