Parkering

Det kan ofte føles håbløst at finde en parkeringsplads i København. Derfor har vi gjort det let for dig og samlet de bedste parkeringsmuligheder til dit ophold, så du nemt kan finde en plads, tæt på hotellet.


Vi tilbyder et stort offentligt parkeringshus – lige ved døren!

På Tivoli Hotel & Congress Center er vi så heldige at have et stort videoovervågnet parkeringshus i vores bygning. Det gør det nemt og bekvemt for dig at parkere under dit ophold.

Der er plads til hele 500 køretøjer, og pladserne benyttes efter ”først-til-mølle-princippet”. Vær dog gerne opmærksom på, at parkeringshuset er offentligt tilgængeligt, og at vi derfor ikke har mulighed for at reservere plads til dig. Indgangen til parkeringskælderen er på Kristian Erslevs Gade.

Vigtigt: Frihøjden i p-huset er 2,00 m. P-huset er åbent døgnet rundt.

Priser

  • Pr. dag  
  • Pr. time  

Betaling for parkering kan foretages via:

  • Automater i parkeringshuset.
  • På apcoa.dk indenfor 48 timer efter udkørsel.
  • Hvis ingen af de overstående handlinger er fuldført, sender vi en faktura inkl. ekspeditionsgebyr.

SmartParkering

Parkeringshuset benytter APCOA SmartParkering. Når du kører ind i parkeringshuset, registreres bilens nummerplade automatisk.

Er du hyppig bruger af parkeringshuset eller øvrige APCOA SmartParkering parkeringshuse, har du mulighed for at lade systemet gemme din nummerplade og dine betalingsoplysninger til fremtidig brug.

NB: Vi tager forbehold for prisændringer hos APCOA.

Har du brug for bilen under dit ophold?

Registrer din nummerplade i receptionen ved ankomst, og før du kører ud første gang. Så kan du køre ind og ud af parkeringshuset under dit ophold uden at skulle betale hver gang. Betaling sker i receptionen ved ankomst. 

Særligt for dig der kommer i elbil

Vi tilbyder i alt 17 (type 2) ladepladser til elbiler i vores parkeringskælder.

Ladepladserne fordeler sig på disse niveauer:

  • 9 stk. Niveau B
  • 8 stk. Niveau C

De er alle malet grønne, så de er lette at se. Ladestationerne er af mærket Clever, og de to ladepladser er distribueret via Clevers ladenetværk.

Du betaler direkte til Clever ved ladning af bil i parkeringskælderen på Tivoli Hotel. Hvis du har spørgsmål omkring opladning, beder vi dig kontakte Clever Support direkte på telefon +45 8616 8888 eller på www.clever.dk.

Hvis du har en elbil med en anden type stik end type 2 (f.eks. Tesla type 1), skal du medbringe sin egen converter, hvormed type 2 opladeren kan bruges. Skal du bruge en E.ON ladestation? Find ladestation på kort

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene