Tivoli Hotel & Congress Center er jeres konferencehotel i København

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og få et tilbud. Du kan også kontakte os på telefon +45 3268 4300 eller skrive til os på info@tivoli-cc.dk

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center, dit foretrukne konferencehotel i København.

Hos os får du: 

Adgang til 53 møde- og konferencelokaler
Forplejning dine deltagere vil huske
Professionelt AV-udstyr
Sublime overnatningsmuligheder

Læs med og bliv inspireret!


Hvorfor skal du vælge Tivoli Hotel & Congress Center?

Dét vil vi give dig et ydmygt svar på her på siden. Hotellet rummer mange særegnede egenskaber. Udforsk gerne resten af vores hjemmeside eller kontakt os for en rundvisning, så du rigtigt kan opleve hotellets stemning.

Med os som dit konferencehotel får du:

  • En Event Manager der er med dig fra start til slut
  • Topmoderne AV-udstyr og on-site teknikere
  • Et Green Key-certificeret hotel og konferencecenter
  • Plads til alt fra 2 – 2400 deltagere
  • Forplejning som dine deltagere vil huske
  • Rammer der skaber plads til nye tankestrømme og kreative indspark

Få skræddersyet dit arrangement

På Tivoli Hotel & Congress Center kan du få skræddersyet din konference ned til mindste detalje, der garanterer en unik og mindeværdig oplevelse for alle dine deltagere.

Vores erfarne Event Managers samarbejder tæt med dig for at tilpasse arrangementet præcist efter dine behov og ønsker. Vi forstår vigtigheden af detaljer for at skabe den perfekte konference.


Topmoderne konferencelokaler og mødefaciliteter i Københavns centrum

Hotellet ligger tæt på både Københavns Hovedbanegård og nær Kastrup Lufthavn, der har forbindelser til 161 destinationer globalt. Så skal du holde en konference eller lignende med internationale deltagere, er det nemt og bekvemt at komme frem til hotellet.

En sidegevinst ved, at du vælger hotellet som venue til internationale events, er, at dine deltagere har adgang til en palet af attraktioner i nærområdet samt en håndfuld barer og restauranter på selve hotellet.

Tivoli Congress Hall

Tivoli Congress Hall er uden tvivl Københavns smukkeste og mest unikke kongressal, der kan rumme op til 2400 gæster.

Arkitekten Kim Utzon har designet Tivoli Hotel & Congress Center med fokus på lysindfald, funktionalitet, uovertruffen akustik og fantastisk arkitektur.

Læs mere om Tivoli Congress Hall

Mindre konferenecelokaler

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi 53 mødelokaler i forskellige størrelser. De mindste lokaler har kapacitet til op til 8 personer, mens de største konferencelokaler kan rumme op til 450 personer.

Tivoli Congress Hall kan rumme helt op til 2400 personer.

Læs mere om konferencelokaler


Førsteklasses forplejning

Lad os være ærlige, maden til et møde, en konference eller en stor kongres er vigtig! Oveni det er det vigtigt at kunne tilpasse forplejningen, hvis nogle af dine deltagere har præferencer eller allergier.

På Tivoli Hotel & Congress Center specialiserer vi os i at levere udsøgt og velsmagende forplejning, uanset hvor mange deltagere I bliver. Vores team af erfarne kokke er eksperter i at tilpasse menuer, så de passer perfekt til dit arrangement og dine deltageres præferencer.

I kan få forplejning til alle dagens måltider fra morgenmad til aftensmad. Vi kan servere maden i jeres møde- eller konferencelokale, tilhørende foyerområder eller i vores elegante restaurant Tivoli Brasserie, alt efter hvad der passer bedst til jeres dag.

Vi har fokus på bæredygtighed ved blandt andet at minimere madspild, handle lokalt og tænke i grønne alternativer, når vi planlægger forplejningen til din konference.

Læs mere om forplejning


Konference med overnatning

Skal dine deltagere blive og overnatte? Som førende konferencehotel i København kan du være sikker på, at jeres overnatningsbehov er opfyldt med værelser med komfort, luksus og lidt Tivoli magi.

Værelser

Vi har i alt 679 værelser

Vores værelser på Tivoli Hotel & Congress Center er en perfekt fusion af ro, stil og Tivolis magi. Hvert værelse er indrettet med en moderne æstetik og de nødvendige faciliteter for en afslappende oplevelse, kombineret med et diskret Tivoli-udtryk.

Med luksuriøse senge, Wi-Fi og skriveborde er vores værelser ideelt indrettet til både arbejde og afslapning.

Læs mere om værelser

Faciliteter

Faciliteter der vil forsøde opholdet

Gæster, der overnatter i forbindelse med konferencer på Tivoli Hotel & Congress Center, kan nyde godt af førsteklasses faciliteter. Vi tilbyder alt fra en indbydende pool og et topmoderne fitnesscenter til udsøgte spisesteder og hyggelige barer.

Disse faciliteter skaber det perfekte miljø for afslapning og netværksdannelse efter dagens officielle program. Hotellet er det foretrukne valg for enhver konferencearrangør, der ønsker at tilbyde sine deltagere en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere om faciliteter


Nem adgang til transport og Københavns attraktioner

Ønsker du hele pakken? Du ved, der, hvor deltagerne har mulighed for at kombinere forretningsrejsen eller mødet med kulturelle oplevelser.

Med hotellets placering i hjertet af København er det nemt for dine deltagere at udforske byens rige historie, arkitektur, gastronomiske perler og livlige bymiljø, når dagens konferencer eller møder er færdige.

En kort gåtur, cykeltur (du kan leje cykler på hotellet) eller en hurtig tur med offentlig transport åbner dørene til den fortryllende Tivoli Have, det farverige Nyhavn og det imponerende Nationalmuseet. Så med Tivoli Hotel & Congress Centers beliggenhed kan du og dine deltagere let nå at opleve det bedste af København, selv med en stram tidsplan.

Kender du ikke byen så godt, er vores erfarne personale klar til at anbefale lokale attraktioner, kulturelle begivenheder og skjulte perler i København. På den måde kan deltagerne få en mindeværdig oplevelse af byen.


Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular nedenfor, eller kontakt os på telefon +453268 4300 eller på mail info@tivoli-cc.dk

Vores telefoner er åbne: Mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00 og fredag kl. 08:30 – 16:00.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene