Tivoli Congress Hall

- Enestående kongressal i hjertet af København

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og få et tilbud. Du kan også kontakte os på telefon +45 3268 4300 eller skrive til os på info@tivoli-cc.dk

Københavns smukkeste kongressal

Tivoli Congress Hall er Københavns smukkeste og mest unikke kongressal med plads op til 2400 gæster.

Lad vores Event Managers hjælpe med at skræddersy dit unikke event.

Få et uforpligtende tilbud

Kongressal med fantastisk arkitektur

Kim Utzon er arkitekten bag Tivoli Hotel & Congress Center. Utzon har gennem sin karriere vist, at han i særlig grad mestrer at få lysindfald, funktionalitet og fantastisk arkitektur til at gå op i en højere enhed.

Tivoli Hotel & Congress Center er et enestående eksempel på Utzons spektakulære arkitektur. Kongressalens pyramideformede vinduer langs loftet giver et smukt og levende lysindfald om dagen og er med til at sikre et godt indeklima.

Plads op til 2400 personer

Den 1529 m2 store sal er designet til at være fleksibel – og kan rumme både konferencer, udstillinger, produktlanceringer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser!

Salen har fladt gulv, og i kombination med balkonen kan den rumme op til 1350 gæster til middag og op til 2330 gæster i biografopstilling.

Download brochure med lokaleoversigt

Enestående akustik

Kongressalens akustiske kvaliteter er helt uovertrufne, hvilket gør den til et ideelt sted for alle større begivenheder. Forestil dig en sal, hvor selv ved arrangementer med 600 gæster er det næsten muligt at føre en samtale, mens man hvisker.

Denne enestående egenskab sikrer, at gæsterne undgår at blive udmattede af konstant støj under store møder, konferencer eller middage.

Men når der er behov for det, kan lyden skrues op, og vores lydsystem træder i karakter, og leverer en lydkvalitet, der imponerer selv de mest erfarne koncertarrangører med en fejlfri og kompromisløs lydoplevelse.

Kongressalens alsidighed gør den derfor til et perfekt sted for et væld af forskellige arrangementer og events.


Vi har det nyeste teknik- og AV-udstyr

Med det nyeste udstyr er Tivoli Congress Hall perfekt til enhver form for begivenhed, lige fra internationale konferencer til interne kick-off's. Det avancerede lydsystem sikrer krystalklar lydgengivelse, mens det nyeste inden for projektor- og skærmteknologi garanterer skarpe og farverige præsentationer.

Det integrerede AV-udstyr i alle mindre lokaler fra 4 til 450 personer er brugervenligt og designet til at understøtte en bred vifte af medieformater, hvilket gør det nemt for talere at formidle deres budskaber effektivt.

Tivoli Hotel & Congress Center er derfor jeres ideelle lokation, hvis afholdelsen af arrangementet kræver et højt teknisk niveau.

Læs mere om vores komplette AV-faciliteter


Specifikationer for kongressalen

Størrelse

  • Længde: 38 m
  • Bredde: 43 m
  • Højde: 10 m
  • Areal: 1529 m2 (2017 m2 inkl. balkon)

Antal personer

  • Lange borde: 1072 på gulvet + 280 på balkonen
  • Biografopstilling: 1896 på gulvet + 434 på balkonen
  • Ved runde borde: 930
  • Ved reception: 2400

Download materialer om kongressalen

Få et skræddersyet arrangement

Vores kongressal kan transformeres til at matche ethvert tema eller enhver stil, og vi gør altid vores ypperste for at skabe den perfekte atmosfære.

Med vores ekspertise inden for eventplanlægning og gennemførelse er du sikret en problemfri og professionel afvikling af dit event. Vores mål er at gøre din vision til virkelighed og overgå dine forventninger, så dit event på Tivoli Hotel & Congress Center bliver en uforglemmelig oplevelse.


Billeder fra tidligere events og kongresser


Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular nedenfor, eller kontakt os på telefon +453268 4300 eller på mail info@tivoli-cc.dk

Vores telefoner er åbne: Mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00 og fredag kl. 08:30 – 16:00.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene