Arrangementer og events

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og få et tilbud. Du kan også kontakte os på telefon +45 3268 4300 eller skrive til os på info@tivoli-cc.dk

Rigtige fester holdes på Tivoli Hotel & Congress Center!

Vi er eksperter i at skræddersy din fest eller middag til netop dine behov og ønsker.

Vores professionelle personale og de vidunderlige og eventyrlige rammer vil skabe en fest, som dine gæster sent vil glemme.

Download floor plan

Eksempler på arrangementer - kontakt os gerne for flere muligheder

Firmafester

Om det er sommerfest, jubilæumsfest eller bare fordi I har lyst til at fejre livet, så er Tivoli Hotel & Congress Center det rigtige sted at holde den.

Vores eventyrlige Tivoli-inspirerede lokaler og restaurant vil være med til at give din fest det ekstra der skal til for at imponere dine gæster.

Vi tilbyder buffet eller tallerkenservering og et væld af andre muligheder, der tilpasses netop jeres behov og ønsker. Vores dygtige Event Managers vil sikre, at der er styr på alle detaljer, vores AV-teknikere vil med lys og lyd skabe den rette stemning, mens vores banquet-team vil tage sig af jeres gæster, så I kan slappe af og nyde aftenen. 

Firmafest med live musik

Tivoli Congress Hall er det ultimative valg til afholdelse af din firmafest.

Den smukke Tivoli Congress Hall, som er tegnet af Kim Utzon Arkitekter, tilbyder fantastiske rammer til en stor musikoplevelse med lyd og lys i verdensklasse. Med plads til mere end 1350 festdeltagere ved lange borde er der mulighed for i samråd med vores eksperter i huset at arrangere en uforglemmelig fest, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Kontakt os på telefon +45 3268 4300 eller på mail til info@tivoli-cc.dk - så hjælper vi dig med at skræddersy dit koncertarrangement.

Udstillinger

Tivoli Hotel & Congress Center er det ideelle sted for udstillinger af enhver art. Både foyerområderne og kongressalen giver uendelige muligheder for opstilling af messestande og café-områder.

I kongressalen er der en balkon, som er ideel til afholdelse af mindre kundemøder under udstillingen. De store mødelokaler i stueetagen kan åbnes op ud mod foyerområdet og dermed inkluderes i udstillingsområdet eller benyttes til præsentationer.

Læs mere om udstillinger

Julefrokoster

Julefrokosten er ofte en af årets mest festlige begivenheder, og den skal naturligvis fejres med manér og i perfekte rammer. På Tivoli Hotel & Congress Center er vi eksperter inden for julefrokoster, hvad end det er for 10, 100 eller 1000 personer.

Vores eventyrlige Tivoli-inspirerede lokaler og restaurant vil være med til at give din julefrokost det ekstra, der skal til for at imponere dine gæster. Vi tilbyder buffet eller tallerkenservering og et væld af andre muligheder, der passer til det enkelte behov og ønske.

Vores dygtige Event Managers vil sikre, at der er styr på alle detaljer, vores AV-teknikere vil med lys og lyd skabe den rette stemning, mens vores banquet-team vil tage sig af jeres gæster, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Kick-off

Skal dine kolleger inspireres og fyldes med ny energi?

Tivoli Hotel & Congress Center har de optimale rammer for at sparke næste sæson i gang med både motiverende talere, god mad og plads til teambuilding.

Produktlancering

Skal dit firma lancere et nyt produkt? Tivoli Hotel & Congress Center er ideelt til produktlanceringer af alle typer.

De store Tivoli-inspirerede lokaler og sale vil danne de perfekte rammer for en vellykket produktlancering.

Teambuilding

Skal dit team rystes sammen? Eller har I brug for et afbræk fra dagens alvorlige indhold? Snak med din Event Manager om mulighederne for spændende og involverende teambuilding.

Vi tilbyder teambuilding fra små hold og helt op til 1000 deltagere sammen med vores professionelle samarbejdspartnere.


Du skal kun tænke på indholdet – vi leverer rammerne!

Når du planlægger jeres event på Tivoli Hotel & Congress Center, hjælper vores professionelle AV-afdeling med at sikre rammerne for, at afviklingen kan forløbe gnidningsfrit.

Vores erfarne AV-Project Managers er med hele vejen, og sikrer en kreativ og veldesignet AV-løsning til jeres event.

Vi har AV-faciliteter i verdensklasse
Læs mere

Andre services

For at jeres deltagere får den bedste oplevelse, hjælper din Event Manager med at få alle detaljer på plads, f.eks.:

  • Elektronisk skiltning
  • Garderobepersonale og bagageopbevaring
  • Gå-hjemreception
  • Forlænget åbningstid af barer til dem, der ikke har festet færdigt

Download brochure med lokaleoversigt


Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular nedenfor, eller kontakt os på telefon +453268 4300 eller på mail info@tivoli-cc.dk

Vores telefoner er åbne: Mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00 og fredag kl. 08:30 – 16:00.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene