Tivoli

Tivoli er et must for alle, der besøger København – især når man bor på Tivoli Hotel. Forlystelsesparken ligger i hjertet af hovedstaden, kun 10-15 minutter gang fra hotellet.

Det særlige ved Tivoli er, at der er noget for enhver smag. Den Gamle Have byder nemlig på alt lige fra vilde forlystelser, skønne spisesteder, smukke grønne områder og historisk arkitektur.

Tag fx den fulde pakke med turpas og prøv alle havens forlystelser indtil I ikke orker mere. Eller køb en dejlig sommeris og sæt jer på en bænk ved Tivoli Søen og nyd den smukke, afslappede stemning.

Tivoli er både et besøg værd om dagen og aftenen. Om dagen er haven fuld af liv, mens den om aftenen forvandles til en rolig park omringet af tusindvis af farvede lyskupler, som giver en fantastisk eventyrlig atmosfære.

Hver fredag aften igennem sommeren skruer Tivoli desuden op for musikken, når et kendt dansk eller international navn går på scenen på Plænen til Fredagsrock.

Hvert år byder Tivoli haven hyggelig uhygge når de holder Halloween åbnet i oktober hvor der pyntes flot op med græskar. Der er hygge om dagen for hele familien, og når det bliver mørkt bliver der skruet lidt ekstra op for gyset til modige sjæle. 

Til vinter bliver haven pyntet op til et ægte Winter Wonder Land, hvor julepynt, smukke dekorationer og hyggelige boder åbner op for julehyggen med masser af godt til ganen. Mærk den helt særlige magi Tivoli haven byder på, når den lyser smukt op i de mørke måneder. Der er masser af hygge og gode oplevelser til både børn og voksne. 

Hvis du ønsker at opleve den smukke tivoli have når du besøger København, kan du få den perfekte opholdspakke på Tivoli hotel med overnatning og adgang til Tivoli - Læs mere om vores pakke her!

Det sker i Tivoli

Tivoli åbningstider

Halloween 2022

13. oktober - 6. november

Jul 2022

18. november - 31. december

(lukket 24. december)

Sommer 2023

Opdateres...

Sommer i Tivoli


Fredagsrock

Halloween i Tivoli

Jul i Tivoli

Tivoli-Garden