Skybar Sticks 'n' Sushi

En unik sushioplevelse

Sticks’n’Sushi ligger på toppen af Harbour Tower på Tivoli Hotel & Congress Center. Herfra kan du nyde byens bedste sushi i selskab med en af byens smukkeste udsigter.

Her er højt til loftet – både inde og ude! De store gulv-til-loft vinduer giver et flot 360 graders vue ud over Københavns tage, mens restaurantens store tagterrasse inviterer gæsterne til at nyde deres middag udenfor i solens stråler, når vejret ellers arter sig.

Indretningen er anderledes og spændende med både siddepladser i gulvhøjde i den japanske afdeling, beduinsofaer i loungen og store lædergynger i baren – perfekt til dig, at der ønsker en unik sushioplevelse under dit konferenceophold.

Velbekomme!

Vi gør opmærksom på, at Sticks’n’Sushi ikke er hotellets egen restaurant, og at bordbestilling oftest er nødvendigt, da restauranten hører blandt de mest populære i byen. 

Room Sushi

Nu kan I også få frisk sushi på værelset leveret direkte fra 12. sal. I kan bestille via den digitale gæstebog, om I finder en QR kode til på værelset, eller gå op I restauranten og bestil. Velbekomme! 

Restaurant

Skybar

Køkken

Kontakt

Arni Magnussons Gade 2
1577 Copenhagen V
Danmark
+45 8832 9595
info@sticksnsushi.com

Læs mere om restauranten

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene