Selskaber og events

Book et bord

Ring +45 3268 4263 eller book bord online
På Tivoli Hotel & Congress Center tilbyder vi alle former for forplejning til dit møde eller event. Uanset om det er morgenmad, frokost eller middag er vores dygtige kokke altid klar til at give jer den bedste smagsoplevelse.

Spændende mad til både store og små arrangementer

Vi har et stort og professionelt køkken, som er de bedste til at lave god og spændende mad til både store og små arrangementer. I kan vælge at spise i festsalen,Tivoli Brasserie, i foyerområdet eller i det konferencelokale, I anvender.

Vores palette af menutilbud spænder over alt fra dagligdagens frokost til stående receptioner, julefrokoster- og selvfølgelig den helt store festmenu til den storslåede galla- eller firmafest.

Vi danner også gerne rammen om livets store begivenheder såsom fødselsdage, konfirmationer og bryllup.

Har du allergier og særlige ønsker til menuer, imødekommer vi det naturligvis gerne. Til alle vores menuer har du desuden mulighed for at tilkøbe fx snacks til velkomstdrinken, avec til kaffen, cognac & likør efter middagen og meget mere.

Kort sagt kan vi lave lige netop dét madkoncept, der passer til dit selskab.

Vores femstjernede service, erfaring og viden er en helt naturlig del af den oplevelse, vi tilbyder, og I kan være sikre på, at vi altid gør os umage for at leve op til den store tillid I viser os.

Ønsker du at se de menuer, vi tilbyder eller har du særlige ønsker til dit næste arrangement, så kontakt os endelig på +45 3268 4300 eller på info@tivoli-cc.dk.


Book et bord

Ring +45 3268 4263 eller book bord online

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene