Tivoli View

En af de smukkeste udsigter ud over København

Tivoli View Restaurant ligger på 11. sal i City Tower og byder dermed på en af de smukkeste udsigter ud over København. Til daglig danner Tivoli View rammen om vores Executive Breakfast, hvor gæster der bor på Executive-værelser, Deluxe med hems, Junior-Suiter, og Suiter kan nyde deres morgenmad i selskab med den fantastiske udsigt.

Det er dog også muligt at leje Tivoli View Restaurant som selskabslokale, hvis du skulle have lyst til at afholde private arrangementer i restauranten. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kongresbookingen, som vil være behjælpelig med vejledning og tilbud.

Lej Tivoli View Restaurant

Få vejledning og tilbud
Kontakt kongresbookingen

Med sin behagelige og moderne indretning er Tivoli View et oplagt valg til at afholde reception eller firma-events. Restauranten har plads til op til 100 personer, så der er også rig mulighed for at afholde større arrangementer. Vi kan tilmed sørge for drinks og lettere forplejning, hvis dette ønskes.

På grund af sin daglige funktion som ramme for Executive Breakfast består Tivoli View af en række caféborde med stole, høje borde med barstole samt sofarækker. Disse siddepladser er en fast del af interiøret i restauranten, hvorfor et arrangement i Tivoli View også vil bestå af denne indretning, der som udgangspunkt ikke er mulig at ændre.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene