Book et familieværelse på Tivoli Hotel i København

Er I på udkig efter det ideelle familieværelse til jeres ferie i København? Så er I havnet det helt rigtige sted. På Tivoli Hotel kan I:

  • Bo på skønne familieværelser
  • Nyde alle de dejlige faciliteter for både børn og voksne
  • Være tæt på alle oplevelserne i København

Flere muligheder for familieværelser til din familie

Tivoli Hotel er det ideelle valg for jer, der leder efter familieværelser. Vores værelser er en perfekt kombination af ro, stil og Tivolis magi, der imødekommer behovene for familier i flere størrelser.

Vi tilbyder familieværelser til både 3, 4 og 5 personer.

Deluxe King-værelse med juniorseng til 2 voksne og 1 barn

Vores Deluxe King-værelse består af en king-size seng og en skøn læderpuf, der kan foldes ud til en juniorseng.

Familieværelse til 4 personer

Vores familieværelse består af en dobbeltseng, og en sofa, der kan foldes ud til en sovesofa.

Stort familieværelse til 4 personer

Vores store familieværelse består af to værelser med connecting døre med to dobbeltsenge.

Stort familieværelse til 4 voksne og 1 barn

Vores store familieværelse består af 2 værelser med connecting døre med to dobbeltsenge og en læderpuf, der kan foldes ud til en juniorseng.


Få en billig overnatning i København på vores familieværelser

Få en prisvenlig overnatning i København med vores familieværelser ved at vælge "Lavest Mulige Pris", når I booker jeres overnatning.

Vi tilbyder en prisgaranti, der sikrer, at I ikke finder en lavere pris andre steder, forudsat at I booker direkte gennem os*.

Tag fordel af vores specielle tilbud og planlæg jeres næste familieeventyr i hjertet af København til den bedst mulige pris.

Sådan booker I jeres familieværelse

  1. Øverst på siden angiv dato og antal personer og vælg ”Søg ophold”
  2. Find det familieværelse, som passer bedst til jer
  3. Book ophold – nemmere bliver det ikke

Faciliteter til hele familien

I en tid, hvor hverdagen ofte kan føles hektisk og travl, kan det føles tiltrængt som familie at finde tid til at slappe af, komme helt ned i gear og nyde hinandens selskab. Hos Tivoli Hotel vil vi gerne gøre jeres kvalitetstid sammen som familie helt speciel. Derfor tilbyder vi en række faciliteter, der appellerer til alle aldre, så hele familien kan få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Til jeres yngste familiemedlemmer har vi et charmerende Tivoli Rasmus Klump legerum, hvor fantasien kan få frit spil. Under skoleferierne arrangerer vi desuden særlige børneaktiviteter, så der er noget for enhver smag. I kan også nyde vores indendørs swimmingpool, som er populær blandt gæster i alle aldre, og for en afslappende stund kan I besøge vores sauna, hvor I kan lade op og nyde en pause fra hverdagens travlhed.

Når det er tid til at stille sulten, byder vores Tivoli Brasserie på et børnevenligt menukort samt lækre retter til de voksne. For en ekstra særlig oplevelse kan I også spise på Sticks'n'Sushi samt MASH Penthouse, hvor I kan nyde en spektakulær udsigt over byens tage, da restauranterne ligger øverst i hotellets tårne.

Yderligere har hotellet et fitnesscenter for jer, der ønsker at holde sig aktive, samt cykeludlejning, der gør det nemt at udforske byens attraktioner sammen på to hjul.

Læs mere om alle faciliteter på Tivoli Hotel


Bo tæt på alle oplevelserne i København

 

Når I bor på Tivoli Hotel, er I kun et stenkast fra alle de skønne oplevelser i København. Start dagen med en tur i den historiske Tivoli Have, hvor forlystelser og smukke blomster skaber en magisk atmosfære for både børn og voksne.

I kan også slentre ned til den maleriske Nyhavn. Her kan I nyde synet af de farverige, gamle huse og de mange skibe, mens I spiser en lækker is eller måske en traditionel dansk frokost på en af de hyggelige caféer langs kanalen.

For de kulturinteresserede tilbyder København et væld af museer. Besøg for eksempel Nationalmuseet for at dykke ned i Danmarks historie. Børnene vil også elske en dag på Experimentarium, hvor de kan lære gennem interaktive udstillinger og sjove videnskabelige eksperimenter.

Glem ikke at tjekke vores omfattende guide til oplevelser i København, hvor vi deler endnu flere tips og anbefalinger til at gøre jeres ophold uforglemmeligt. Så pak kufferten og gør klar til eventyr i Danmarks charmerende hovedstad!

Læs vores store guide til oplevelser i København


Hvorfor vente? Book jeres familieværelse nu

  1. Øverst på siden angiv dato og antal personer og vælg ”Søg ophold”
  2. Find det familieværelse, som passer bedst til jer
  3. Book ophold – nemmere bliver det ikke

*Når du booker et værelse direkte hos os, er du altid garanteret den lavest mulige pris. Vi garanterer, at du ikke kan finde en billigere pris så længe, at antal personer, ankomstdato, opholdslængde, værelsestype, annulleringsbetingelser og pakkeindhold er det samme på begge tilbud. Læs de fulde betingelser

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene