Møder & konferencer

Vi arrangerer og afvikler møder og konferencer i alle deres former

Fra små møder og store konferencer til branchefester og receptioner med kanapéer og højstilkede glas. Tivoli Hotel & Congress Center arrangerer og afvikler møder og konferencer i alle deres former, da vi har erfaring med at sammensætte mødepakker, stille det nye tekniske udstyr til rådighed og bringe folk problemfrit gennem skræddersyede arrangementer.

Mødefaciliteter både virtuelt og fysisk

Behovet for at mødes virtuelt er vokset, og på Tivoli Hotel & Congress Center tilbyder vi store og små onlinemøder til firmaer, hvor I kan mødes få, men samtidig drage fordel af at kunne kommunikere med mange mødedeltagere på én gang virtuelt. Her kan I livestreame online indlæg, afholde WebEx konference og meget andet med deltagere fra ind- og udland. Vi har faciliteterne, hvad enten I er 8 eller 1000 deltagere og stiller vores avancerede teknik til jeres rådighed.

Vil du gerne blive klogere på, hvordan vi kan skabe en dag for dig og dine gæster, som I vil tænke positivt tilbage på? Så er du meget velkommen til at kontakte os, ganske uforpligtende, eller dykke ned i vores mange mødepakker, lokaler og meget andet nedenfor.

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Tivoli Hotel & Congress Center.
Download kapacitetsoversigt

Et stenkast fra Hovedbanegården

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere lige ved døren. Hotellet er nemlig beliggende ovenpå et stort parkeringshus. Her er der indført et parkeringssystem, der sparer dig tid og besvær, når du besøger vores hotel. 

I alle størrelser

Vi råder over 55 mødelokaler af forskellig størrelse. De mindste lokaler kan rumme op til seks personer, mens de større konferencelokaler kan rumme op til 450 personer og Tivoli Congress Hall kan rumme helt op til 2.400

Skræddersyede møder

Hos os er det let at arrangere møder og events. Vi gør det nemlig for dig. Du bliver tilknyttet en af vores Event Managers, som vil være i tæt dialog med dig omkring alt fra forespørgsler om afvikling til overnatning.

Velbekomme!

På udkig efter et lækkert brasserie-måltid, delikat sushi eller måske en god bøf? Uanset jeres madpræferencer står vores restauranter på Tivoli Hotel klar til at byde jer velkommen til en fantastisk smagsoplevelse.

Vi hjælper med teknikken

Vi sørger for, at dit arrangement afholdes i en professionel atmosfære.

Alle vores lokaler er udstyret med det nyeste indenfor AV og IT


Har du brug for hjælp?

Har du brug for inspiration til dit næste møde, vil du høre mere om vores mødepakker, eller skal vi skræddersy et mødesetup, der passer til lige præcis dine behov? Vores konferenceteam står klar til at hjælpe.

Kontakt os

+453268 4905
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Send e-mail