Overnatning i København

Så book din overnatninger på Tivoli Hotel – det Tivoli tematiserede hotel har en helt særlig magi at tilbyde de overnattende gæster.

Hotellets udsøgte arkitektur, indretning og luksuriøse faciliteter er i sig selv med til at sætte standarden for en uforglemmelig hoteloplevelse.

Hotellet indeholder 679 værelser – som alle er indrettet med et præg af Tivoli universet.

På hotellets 12. Etage finer du i øvrigt restauranten Sticks’n’Sushi I Harbour Tower og MASH Penthouse i City Tower. Begge restauranter har en terrasse og en skybar hver, hvorfra du kan nyde udsigten over byen

Tivoli

I 2010 besøgte omtrent 3,7 mio gæster Tivoli. Tivoli er stadig populært og har noget at tilbyde både store og små.

Selv om det kun er dine børn, der elsker de vilde karruseller og de mange forlystelser, så kan det være hyggeligt bare at slentre en tur - nyde den smukke park eller lytte til de koncerter der spilles på plænen de fleste fredag aftener i løbet af sommeren.

Hvor ligger Tivoli Hotel?

Tivoli Hotel ligger på Kalvebod Brygge tæt på bydelen Vesterbro. Et dynamisk kvarter der de seneste år har været under kraftig udvikling.

Især Kødbyen er blomstret op med masser af forskellige restauranter, natklubber, gallerier og forretningsliv. Men også Istedgade vrimler med mangfoldige butikker og livlige cafeer, der får forårssmilet frem på læberne.

Brug Tivoli Hotel som din base, mens du nyder livet i København.