Overnatning i København – har du lyst til at prøve noget nyt?

Så book din overnatninger på Tivoli Hotel – det nye Tivoli tematiserede hotel har en helt særlig magi at tilbyde de overnattende gæster.

Hotellets udsøgte arkitektur, indretning og luksuriøse faciliteter er i sig selv med til at sætte standarden for en uforglemmelig hoteloplevelse.

Hotellet indeholder 679 værelser – heraf er nogle indrettet med udgangspunkt i Tivolis univers.

På hotellets 12. Etage finder du i øvrigt restauranten Sticks ’n’ sushi og en skybar. Herfra kan du nyde udsigten over byen.

Tivoli

I 2010 besøgte omtrent 3,7 mio gæster Tivoli. Tivoli er stadig populært og har noget at tilbyde både store og små.

Selv om det kun er dine børn, der elsker de vilde karruseller og de mange forlystelser, så kan det være hyggeligt bare at slentre en tur - nyde den smukke park eller lytte til de koncerter der spilles på plænen de fleste fredag aftener i løbet af sommeren.

Hvor ligger Tivoli Hotel?

Tivoli Hotel ligger på Kalvebod Brygge tæt på bydelen Vesterbro. Et dynamisk kvarter der de seneste år har været under kraftig udvikling.

Især Kødbyen er blomstret op med masser af forskellige restauranter, natklubber, gallerier og forretningsliv. Men også Istedgade vrimler med mangfoldige butikker og livlige cafeer, der får forårssmilet frem på læberne.

Brug Tivoli Hotel som din base, mens du nyder livet i København.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.