• Stilfuldt og spektakulært hotel med luksusfaciliteter i København

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os

Opdateret den 25. januar 2021

Vores gæsters sikkerhed og tryghed er også i disse tider vores højeste prioritet. Som supplement til vores almindelige procedurer og rutiner for at skabe tryghed for vore gæster og selvfølgelig også for vores medarbejdere, har vi konkret iværksat følgende særlige initiativer: 
 

 • Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.
 • Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger. Konkret har vi indført procedurer for grundig håndhygiejne for vores medarbejdere baseret på myndighedernes anbefalinger.
 • Standere og flasker med håndsprit er frit tilgængeligt for gæster og medarbejdere i alle fællesarealer og faciliteter på vores hoteller.
 • Som supplement til vores almindelige rengøring, sørger vi for løbende desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, skranker, betalingsterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
 • Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der måtte vise tegn på sygdom – de møder selvfølgelig ikke på arbejde.
 • Skulle vi blandt vores gæster eller medarbejdere opleve et tilfælde af Coronavirus på et af vores hoteller, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer.

Faciliteter, restauranter og barer på Tivoli Hotel & Congress Center

 • Roomservice er åben alle ugens dage fra kl. 17.00 – 21.30. Bestil fra vores menukort og afhent din middag i Tivoli Brasserie. Se menuen her.
 • Hotellet tilbyder Take-a-way morgenmad. Take–a-way morgenmaden afhentes i Tivoli kongressal og tilbydes alle hotellets gæster hver dag kl. 06.30 – 10.30.
 • Tivoli Lobby bar er åben hver dag kl. 07.00 – 22.00. NB: Kun for take-away.
 • Hotellets restauranter inkl. morgenmadsrestauranter er lukket.*
 • Executive Lounge er lukket.* Executive gæster kan i stedet hente snacks & drikkevarer i Tivoli Lobby bar.
 • Al mad & drikkevare skal nydes på værelset og må således ikke nydes på hotellets fællesområder.
 • Pool & fitness er lukket.*
 • Penthouse Pool & Relax er lukket.* Gæster med adgang tril Penthouse Pool & Relax bedes kontakte hotellet.
 • Tivoli Legerum er lukket.*
 • Forplejning i forbindelse med møder serveres som Take-a-way portionsanretninger. Mad og drikke nydes siddende i mødelokalet.

 

*Genåbning forventes tidligst d. 8. februar 2021.

Afholdelse af møder på vores hoteller

Ved afholdelse af møder på vores hoteller, følger vi naturligvis ovenstående særlige initiativer. Derudover vil følgende være gældende:
 

 • Standere og flasker med håndsprit er tilgængeligt i alle vores mødelokaler.
 • Vi følger myndighedernes anvisninger for afstand og pladskrav.
 • Skilte med myndighedernes anbefalinger er synlige i vores mødefaciliteter.
 • Kontorartikler og AV-udstyr i mødelokalerne desinficeres inden mødestart.
 • Forplejning serveres i henhold til myndighedernes anvisninger.     
 • Mundbind er påkrævet, når man bevæger sig rundt i mødefoyerer, mødelokaler mv., hvor der serveres mad.

 

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTAsikrer vi et trygt besøg på vores hoteller. 

SAFE TO VISIT

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller. 
Læs mere her

Få leveret direkte til værelset

Vores roomservice er åben alle ugens dage fra kl. 15.00 – 22.00. Der leveres kun til værelse.

Se roomservice menu

Ophold inkl. parkering

Lyder det som noget for dig? Så skal du skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser.

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Læs mere

Familie-getaway

Er det tid til at samle flokken og komme lidt væk?

fra  

pr. pers pr. ophold (ved 2 voksne og 2 børn)

Læs mere

Miniferie for hele familien

fra  

pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad

Læs mere

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center

Bag Tivolis ikoniske søjleindgang gemmer sig en magisk verden af finkultur og forlystelser, der kan gøre alle, børn som voksne, betagede og begejstrede. Og det kan kaste os ind i et univers, som fornøjer, aktiverer vores sanser, giver os et velfortjent break fra hverdagens rutiner og engagerer os på nye måder. Tivoli Hotel & Congress Center er inspireret af dét spektakulære og gennemførte univers – for vores vigtigste opgave er at kombinere forretning og forkælelse med romantik og underholdning.

Vi tilbyder alt lige fra skræddersyede, miljømærkede mødefaciliteter til smagsoplevelser i skyline-højde. Du kan også opleve farverigt, illusionistisk kunst og eventyrlige events og legerum. Sagt med andre ord arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde både businessfolk og børnefamilier et komplet hotelophold – og dét arbejde ser ud til at være værdsat, da vi i 2019 blev kåret som Københavns bedste hotel. Velkommen!

Et hotel med himmelhøj udsigt, events og eventyr

Skønt København lokker med sine mange must-sees, trendy restauranter og grønne oaser, behøver du ikke bevæge dig uden for Tivoli Hotel & Congress Center for at få én på opleveren. For hele året rundt er der fri adgang til vores fitnesscenter, swimmingpool og legerum. Hvis du overnatter på et Executive-værelse eller opefter, har du fri adgang til vores Executive Lounge og Executive Breakfast-restaurant. Og bor du i en af suite-kategorierne, kan du tilmed slappe af og nyde forkælelses-stunder i vores Penthouse Pool & Relax på 12. etage. Hér, på toppen af København og med udsigt til det levende bybillede, kan du også spise smørmøre bøffer på MASH Penthouse og sirlig sushi hos Skybar Sticks’n’Sushi.

Hos os kan du og børnene også samle på fælles minder under ferier og højtider. Vi arrangerer bl.a. æggejagt i påskeferien og sørger for, at I kan møde den gavmilde og lattermilde julemand i december måned. Mulighederne er mange…

Overnat i Tivoli-tårne med udsigt til vand og by

Du kan genkende vores hotel på dets to tårne, Harbour Tower og City Tower – særligt om aftenen, hvor de lyser op i farvestrålende kvadrater. City Tower har bl.a. udsigt til det københavnske bybillede, og Harbour Tower giver bl.a. vue til Kalvebod Brygge, som har det bølgende vandspejl i Københavns Havn som baggrund. Vores 679 værelser fordeler sig i de to tårne, som har hvert deres Tivoli-inspirerede tema. I det ene tårn åbner du værelsesdøren til et diskret design af multiple farver og mønstre, og i det andet tårn byder værelserne på et råt, nordisk design af træ og lyse, bløde nuancer. 

Udforsk et finurligt hotelunivers

Et gennemført univers ligger i de finurlige detaljer. Så dém har vi selvsagt også tænkt ind i hotellets udsmykning. Derfor vil du bl.a. blive mødt af kalejdoskopisk kunst, en majestætisk statue af H.C. Andersen og flere af hans folkekære fortællinger, sort-hvide Pjerrot-silhuetter og sølvskinnende Columbine-dansere. Hotellet gemmer også på farveskiftende fyrværkeri og mekaniske blomster, der folder deres kronblade ud… og lukker sig sammen igen. Ja, vores hotel gemmer på mange Tivoli-associationer og legende ledetråde. Kan du få øje på dem?

Danish Travel Awards 2019 - “Bedste Hotel i København”

Bed & Bubbles

Pris pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
fra  
Læs mere

Lavest mulige pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
fra  
Læs mere

Tivoli Hotel All Inclusive

Pris pr. person v/2 voksne og 2 børn (3-7 år) inkl. morgenmad

fra  
Læs mere
Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter er beliggende ved havnefronten. Med sine 120 butikker, adskillige caféer og restauranter er centret et af Danmarks største.

Tivoli entré
Københavns Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere

Rådhuspladsen
Københavns Rådhusplads

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad i det centrale København, der tiltrækker alt fra børnefamilier, motionssvømmere til strandløver fra hele byen.

Kødbyen

Kødbyen er der hvor størstedelen af byens fødevaregrossister hører til, især kødgrossister, deraf navnet. Side om side med slagterierne ligger restauranter og et pulserende natteliv, som er et mekka for byens hipstere.

Læs mere

Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center er et 4-stjernet Superior hotel i København

Lad os skræddersy dit møde, konference eller event

På Tivoli Hotel & Congress Center er det let at arrangere møder og events. Vi gør det nemlig for dig. Du bliver tilknyttet en af vores Event Managers, som vil være i tæt dialog med dig omkring alt fra forespørgsler om afvikling til opstilling, forplejning, teambuilding, AV-behov og overnatning. Og hvis du mangler inspiration eller ideer til dit arrangement, f.eks. underholdning eller særlig forplejning, så hjælper vi også med det. Mulighederne er mange, og du bliver overrasket over, hvad der kan lade sig gøre.

Møder på afstand

Unikke behov for møder og konferencer med virtuelle deltagere skræddersyr vi, så de opfylder jeres behov – Hos os kan I være både fysisk tilstede og virtuelle på samme tid.

Læs mere
679 velindrettede værelser
Se vores værelser
Få gode tilbud direkte i din indbakke

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage markedsføring pr. e-mail fra Arp-Hansen Hotel Group, herunder fra gruppens hoteller, kongrescenter og hostels, vedrørende information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer samt om arrangementer, der foregår i omegnen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring. Jeg har endvidere læst og accepterer Arp-Hansen Hotel Groups persondatapolitik. Bemærk at det kun er muligt at modtage vores nyhedsbrev på dansk.

Firmaaftale

Vil du sikre dig og dine medarbejdere en skræddersyet firmaaftale, der gør rejsedage og praktiske opgaver nemmere?

Læs mere

Udsigt over København

Hvis du kommer til København kørende langs Kalvebod Brygge skyder det nye hotel stolt i vejret på din venstre hånd. 

Hotellet er tegnet af Kim Utzon, der har ladet sig inspirere af det svenske landskab og dermed skabt den klippelignende facade. 

Det nye hotelkoncept skal give turisterne en tematisk helhedsoplevelse og give dem en sammenhængende oplevelse, hvor overnatning og underholdning smelter sammen.

Temahotellets fordele

Hotellets 679 værelser er alle indrettet efter Tivolis ånd og designhistorie, således at farver, design og kendte skikkelser præger rummene. 

Som hotellets gæst kan du benytte dig af de mange faciliteter; fitnesscenter, swimmingpool, inden- og udendørs legeplads. 

Columbinehaven har offentlig adgang og er bindeleddet mellem hotel, kongrescenter og Tivoli. 

På toppen af hotellet ligger den udsøgte skybar, hvor du kan nyde en drink eller spise i Sticks’n’Sushi eller MASH restauranten og nyde udsigten over byen. 

Central beliggenhed ved Vesterbro

Få en særlig hoteloplevelse og overnat på det nye Tivoli Hotel.

Hotellet er centralt placeret ved det trendy kvarter, Vesterbro. Her finder du gallerier, restauranter og unikke shoppingmuligheder. Vesterbro har også sine egne lokale arrangementer, som giver liv i gaderne til den lyse morgen.

Desuden kan du tage gangbroen bag Fisketorvet til Islandsbrygge, som også de seneste år har været under heftig udvikling. På Islands Brygge kan du hoppe i havnen ved badeanstalten og slænge dig på græsset efterfølgende med byens borgere.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.