Business

Velkommen til Tivoli Hotel – businessophold i perfekte rammer

Spektakulært hotel med luksuriøse mødefaciliteter

Vil du gerne være i gåafstand til transport, mødefaciliteter og gourmetrestauranter? Og bo på et hotel, som er magnet for internationale business-folk, branchefester og kreative idéer?

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i Københavns Centrum, tæt på både Københavns Hovedbanegård, Københavns lufthavn og motorvejen – og videoovervåget parkering.

På vores Kim Utzon-tegnede hotel har vi sørget for, at du kan nyde godt af gratis Wi-Fi, fitnesscenter, swimmingpool, businesscenter og et hav af mødelokaler.

Skal du tidligt ud af døren, tilbyder vi Early Breakfast i vores Tivoli Lobbybar fra kl. 5:30 hver dag. Til frokost og aften kan du bl.a. nyde en smørmør bøf på MASH Penthouse eller sirlig sushi på Sticks’n’Sushi Skybar på 12. etage.

Du kan sikre dig en udsigt fra minimum 6. sals højde samt adgang til vores Executive Lounge og Executive Breakfast, hvis du booker et Executive-værelse eller en af de andre eksklusive opgraderinger på forhånd.

Forretningsmøde med 5+ personer

Med reference til vores brancheorganisation HORESTA, kan vi nu tilbyde at holde forretningsmøder igen for mere end 5 personer. Vi sørger for gode og trygge rammer, der indbyder til nye indfaldsvinkler og engagement.

Kontakt os for mere information og booking.

Priser på ophold

Lokaler og mødepakker

Parkering hos Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade

Parkeringshus

restauranter

Executive lounge

transport

Firmaaftale

Vil du sikre dig og dine medarbejdere en skræddersyet firmaaftale, der gør de praktiske opgaver nemmere?
Læs mere

Få et indblik i det unikke Tivoli Hotel

Brochure

Få information om og oversigt over de enkelte lokaler.

Loyalitetsprogram

Optjen bonuspoint til frinætter hos os

Prisgaranti

Vi sørger for, at du får den bedste pris, når du booker direkte hos os

Tag turen og oplev hotellet i 3D

Central placering med gode parkeringsforhold

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Kastrup Lufthavn

Kastrup Lufthavn er Danmarks største lufthavn. Du kan let komme til og fra lufthavnen med tog og metro som er placeret i undergrunden.

Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård er centrum for nærmest al trafik. Inde i Hovedbanens søjlehal finder du mere end 40 forskellige forretninger, spisesteder og servicefaciliteter som du kan benytte dig af mellem 08.00- 20.00 hver dag.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter er beliggende ved havnefronten. Med sine 120 butikker, adskillige caféer og restauranter er centret et af Danmarks største.

Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad i det centrale København, der tiltrækker alt fra børnefamilier, motionssvømmere til strandløver fra hele byen.

Kødbyen

Kødbyen er der hvor størstedelen af byens fødevaregrossister hører til, især kødgrossister, deraf navnet. Side om side med slagterierne ligger restauranter og et pulserende natteliv, som er et mekka for byens hipstere.

Læs mere

Parkering
Parkering

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere lige ved døren. Hotellet er nemlig beliggende ovenpå et stort parkeringshus. Her er der netop indført et nyt parkeringssystem, der sparer dig tid og besvær, når du besøger vores hotel.

Rådhuspladsen
Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station er en S-togs-station på Vesterbro, anlagt på det store baneterræn. Stationen ligger på det centrale stykke af S-banen og betjenes af mange linjer.

Amalienborg slot
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparrets vinterresidens. Det smukke slotsanlæg består af 4 palæer, og Christian den Vll’s palæs storslåede lokaler er åbent for offentligheden.

Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater blev grundlagt i 1748 og rummer skuespil, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyder forestillinger til dig som ønsker en spændende og anderledes oplevelse.

Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til det traditionelle teater, hvor der opføres arrangementer med fokus på kunst og kultur som en udtryksform.

Kanalrundfart

Hop-on Hop-off kanalrundfart sejler dagligt rundt i de Københavnske kanaler, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide, og med forskellige stop undervejs.

Læs mere

Nyhavn i København
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere

Strøget
Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Torvehallerne i København
Torvehallerne

Torvehallerne er Københavns eksklusive madmekka, hvor du i de hyggelige haller kan få fingrene i alverdens råvarer og delikatesse – Eller du kan nyde et lækkert måltid i et af de små spisesteder. Der er frisk kød, fisk og grønt i alle afskygninger.

Læs mere

Visit Carlsberg

Carlsberg byområde er et opblomstrende område fyldt med caféer og kulturoplevelser såsom danseopvisninger, madmarkeder, kunstudstillinger og meget mere. Det var netop på Carlsberg bryggeri, hvor Carl Jacobsen bryggede nogle af sine første øl, som i dag bliver solgt i hele verden.

Læs mere

Wallmans i Cirkusbygningen
Wallmans

Wallmans tilbyder den perfekte aften ude med dinner og show i den gamle Cirkusbygning på Jernbanegade tæt på Rådhuspladsen. Her er restaurant, underholdning og natklub under et tag.

Læs mere

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.