Børnenes jul på Tivoli Hotel

Mød Julemanden på Tivoli Hotel

Fra fredag d. 22. november og frem til og med lørdag d. 21. december, besøger julemanden Tivoli Hotel hver fredag og lørdag. Julemanden glæder sig til at sige hej til børn og barnlige sjæle og stiller hellere end gerne op til et fint billede med børnene til minde om et dejligt ophold.

Tid & sted

Fredag og lørdag kl. 15.00 – 17.30

Julemanden er typisk at finde i hotellets lobby ved Julemands stol - eller i nærheden

Harlekins Eventyrland

Harlekins Eventyrland åbner endnu en gang op for alle børn henover julen – vi starter fredag d. 20. december kl. 15.00 og har sidste dag onsdag d. 1. januar kl. 22.00. Harlekins Eventyrland er et åbent, flot og sjovt aktivitetsområde for store som små børn og med masser af muligheder for leg. Børnene kan hoppe i den store Tivoli hoppeborg, spille bordtennis eller bordfodbold, dyste i forskellige spil i vores Gaming Lounge eller køre på de små cykler samt meget andet sjov.

Tid & Sted

Dagligt kl. 07.00 – 22.00

Stueetagen i lokalet Columbine samt foyer

Børnenes egen reception

I Harlekins Eventyrland, finder I også børnenes helt egen reception. Her kan børnene komme hen og checke ind i deres reception efter ankomst til hotellet og få udleveret en velkomstgave samt få information om alt det sjove der foregår i Harlekins Eventyrland henover julen. Derudover vil der også være mulighed for at deltage i den store tegnekonkurrence, prøve et spin på lykkehjulet eller måske gå på jagt efter drillenisserne som er gemt i området.

Der tages forbehold for sygdom, idet aktiviteterne vil være indstillet såfremt børneværtinden er syg. Bemærk at der er ændrede åbningstider de følgende datoer: D. 20., 24. samt 31. december.

 

Tid & sted

kl. 14.00 – 21.00

Receptionen er i Harlekins Eventyrland i stueetagen

Swimming pool

Nyd en tur i vores store indendørs illuminerede swimming pool, med smukke ovenlysvinduer og en dejlig sauna.

Saunaen er lukket hver søndag kl. 12:00 til mandag kl. 12:00 grundet rengøring og vedligeholdelse. 

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Alt ophold er på eget ansvar. Børn skal være renlige ved brug af poolen, dvs. ikke bruge ble i det daglige. Svømmebleer er ikke tilladt. 

Bemærk poolen lukker tidligere d. 31. december.

Tid & sted

Dagligt kl. 06:00 – 22:00

Underetagen i Harbour Tower

Tivoli Legerum

Nyd et besøg i vores hyggelige legerum og tumlelounge under dit ophold på Tivoli Hotel. Området er fyldt med farverige bObles figurer, sækkestole, børnebøger og bolde – kort sagt det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller efter en lang dag fyldt med oplevelser.

Tid & sted

Altid åben

På 2. etage i Harbour Tower, lige ved Tivoli Brasserie

Børnebiograf

I juleferien viser vi hver aften særligt udvalg af børnefilm på et stor lærred – helt som børnenes egen biograf. Hver aften vises der to børnefilm og alle er velkomne til at se med i både klassikere og nyere børnefilm.

Tid & sted

Første film vises kl. 18.30, og den anden følger lige efter

I Tivoli Legerum

I ØNSKES EN EVENTYRLIG JUL FRA TIVOLI HOTEL!