Børnenes jul på Tivoli Hotel

Harlekins Eventyrland

Harlekins Eventyrland åbner endnu en gang op for alle børn i juleweekenderne og henover julen Harlekins Eventyrland er et stort, åbent, og flot aktivitetsområde fyldt med sjov for både store og små børn og med masser af muligheder for aktiv leg. Børnene kan blandt andet hoppe i den store Tivoli-hoppeborg, spille bordtennis, bordfodbold eller mini-basketball, køre på de små cykler eller hoppe rundt på sjove hoppedyr. Vi har også et fint tegnebord, hvor børnene kan lave tegninger eller skrive kort til julemanden.

NB. Vores gæsters sikkerhed og tryghed er vores højeste prioritet, specielt i disse tider. I Harlekins Eventyrland vil der derfor være taget bestemte forbehold, der skal sikre en tryg oplevelse for alle. Disse indebærer blandt andet: Ekstra rengøring, masser af håndsprit, handsker ved tegnebordet, afstandsmarkeringer, begrænset antal ved hver aktivitet m.m.

NB. I weekenden den 11 – 13. december er Harlekins Eventyrland ikke at finde i Kongressalen på grund af et andet arrangement. Spørg gerne i receptionen for lokaleinfo på legelandet gældende for den weekend. Vær opmærksom på at der ikke er hoppeborg denne weekend.

Tid & sted

Hver weekend fra den 27. november – den 13. december fra kl. 07.00 – 22.00.

Fra den 18. december – den 3. januar er Harlekins Eventyrland åben alle dage fra kl. 07.00 – 22.00.

Kongressalen i stueetagen.

Julemandens stol

I vores lobby kan I finde Julemandens stol, der står klar fra den 27. november kl. 17.00. Da Julemanden desværre ikke må komme i år på grund af den nuværende situation, tilbyder vi i stedet, at børnene her kan få love at sidde i Julemandsstol. Julemandens hemmelige kiste vil også være tilgængelig, hvor børnene kan få et kig på julemandens vigtigste sager.

Tid & Sted

Dagligt fra den 27. november – 3. januar.

I lobbyen i stueetagen.

Swimming pool

Nyd en tur i vores store indendørs swimming pool, med smukke ovenlysvinduer, massagedyser og et lille vandfald.

På grund af den nuværende situation kan I benytte Pool & Fitness 1 time ad gangen. Du kan booke en tid i vores reception, Concierge eller bookingafdeling på tel.: +45 3268 4210. Vær opmærksom på at man som udgangspunkt kun kan bestille én tid pr. ophold. I travle perioder vil det være en vært i Pool & Fitness-området til at byde dig velkommen og checke dig ind. Kom gerne til tiden, da din tid efter 15 minutter ellers vil blive frigivet, så andre kan nyde området. Vær også gerne selv opmærksom på at holde tiden i pool & fitness-området, og gå gerne i omklædningen 5-10 minutter før din tid slutter, så vi undgår for mange mennesker samlet på én gang. 

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Alt ophold er på eget ansvar. Børn skal være renlige ved brug af poolen, dvs. ikke bruge ble i det daglige. Svømmebleer er ikke tilladt. 

Bemærk venligst at poolen lukker kl. 18.00 den 31. december 2020.

Det er åbent igen den 1. januar 2021 fra kl. 6:00 – 22:00.

Tid & sted

Dagligt kl. 06:00 – 22:00.

Underetagen i Harbour Tower.

Tivoli Legerum

Nyd et besøg i vores hyggelige legerum og tumlelounge under dit ophold på Tivoli Hotel. Området er fyldt med farverige bobles figurer, byg selv balance bane og sækkestole – kort sagt det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller efter en lang dag fyldt med oplevelser.

NB. På grund af den nuværende situation, vil der være ekstra rengøring samt masser af håndsprit til rådighed i legerummet. Der vil også kun være tilladt et begrænset antal.

Tid & sted

Altid åben.

På 2. etage i Harbour Tower, lige ved Tivoli Brasserie.

Børnebiograf

I juletiden viser vi hver weekend et særligt udvalg af børnefilm på det store lærred i Tivoli Legerum, der er blevet særligt pyntet op til lejligheden – helt som børnenes egen biograf. Alle er velkomne til at se med, når vi viser både klassikere og nyere børnefilm.

Tid & sted

Hver weekend fra den 27. november – den 13. december fra kl. 16.00.

Fra den 18. december – 03. januar vil børnebiografen vise film alle dage fra kl. 16.00.

I Tivoli Legerum på 2. etage i Harbour Tower, lige ved Tivoli Brasserie.

I ØNSKES EN EVENTYRLIG JUL FRA TIVOLI HOTEL!

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.