Børnenes sommerferie på Tivoli Hotel

Sommerferie på Tivoli Hotel

Børneunderholdningen flytter uden for denne sommer!

Fra fredag den 3. juli – søndag den 9. august 2020.

I lyset af den nuværende situation har vi valgt denne sommer at byde jer alle udenfor til sommerleg på vores grønne strøg på 2. etage. Sommerens børneunderholdning vil således byde på et væld af udendørs havespil såsom Kongespil, Stigegolf, Ringspil, Petanque, Mikado, Klodsmajor og udendørs fodbold. Derudover kan I i området også dyste mod familien i de klassiske ”Tivoli Hotel-discipliner”: Bordtennis og Bordfodbold!

I finder sommerens legeland i forlængelse af vores udendørs legeplads, hvor vi som altid også har vores flotte rutsjebane med Det Japanske Tårn, de gule klatrestativer og vores store sjove bObles krokodiller.

Vi glæder os til at se jer til masser af udendørs sjov og leg på Det Grønne Strøg. 

Tid: Hver dag i hele perioden (mere info om åbningstider følger)   
Sted: Ved vores udendørs legeplads på 2. etage. 

 

NB: Nedenstående gælder ikke for sommeren 2020. 

Tivoli Breakfast Club

Vi gentager succesen fra sidste år, og glæder os til at byde børnefamilierne velkommen i Tivoli Breakfast Club henover sommeren. Vores flotte kongressal bliver, i samarbejde med Tivoli, forvandlet til en fortryllende morgenmadsrestaurant for børnefamilier. Her kan du opleve ægte Tivoli stemning fra morgenstunden af med blandt andet en Tivoli indgangsportal og en flot guldkaret i midten af restauranten. Der vil være flere børnebuffeter, hvor maden er særligt tilpassede børn i alle aldre.

Direkte fra Tivoli Breakfast Club, er der også adgang til vores store børneområde, hvor børnene kan lege mens mor og far nyder den sidste tår kaffe.

Tivoli Breakfast Club finder sted fra d. 1. juli og frem til d. 11. august 2019.

Tid: Dagligt kl. 07:00 - 11:00

Sted: Kongressalen i foyeren i stueetagen mellem de to tårne

Børnenes egen reception

Sidste års store succes er tilbage! Børnereceptionen er en reception, hvor børnene kan gå hen, når de er ankommet til hotellet, i stedet for at stå og vente i hotelreceptionen, mens mor og far checker ind på deres værelse. Her får børnene deres velkomstgave og information til de forskellige børneaktiviteter hotellet tilbyder. Man får også et gratis forsøg på vores lykkehjul og mulighed for at sende gratis postkort eller gå på hotellets sjove skattejagt.

Tid: Bemandet dagligt kl. 09:00 – 20:00. Lukket for pause kl. 13:00-13:30.

Sted: I Harlekins Eventyrland.

Harlekins Eventyrland

Børneaktivitetsområdet er et stort, åbent og sjovt aktivitetsområde i smukke omgivelser. Her kan børnene spille minigolf, lege i vores store hoppeborg, spille bordtennis, bordfodbold, air hockey og meget mere. Vi har også en Gaming Lounge med Playstations og Nintendo Wii for dem, der hellere vil det. Børnene kan også deltage i vores tegnekonkurrence med vinder hver dag!

Tid: Dagligt kl. 07:00 - 22:00.

Sted: Lobbyområdet tæt på receptionen.

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage nær den store morgenmadsrestaurant. Området vil være fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole og børnebøger. Det er det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie. Her tilbyder vi også Børnebiograf hver aften med start 18.30, hvor vi viser de nyeste børnefilm på storskærm. Perfekt for de børn, som gerne vil komme ned i gear efter en lang dag!

Tid: Altid åben.

Sted: På 2. etage i Harbour Tower.

Udendørs Legeplads i Columbines Have

Besøg vores Tivoli legeplads med den flotte rutsjebane og nyd sommersolen siddende på ryggen af de nye store bObles krokodiller.

Tid: Altid åben.

Sted: Columbines Have udgang fra 2. etage i Harbour Tower.

Swimming pool

Stor indendørs illumineret swimming pool med ovenlysvinduer og dejlig sauna.

Tid: Dagligt kl. 06:00 – 22:00.

Sted: Kælderetagen i Harbour Tower.

NB. Saunaen er lukket hver søndag kl. 12:00 – mandag kl. 12:00 grundet vedligeholdelse.

Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

I ØNSKES EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE FRA TIVOLI HOTEL!

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.