Penthouse Pool & Relax

Velkommen til vores nye Penthouse Pool & Relax

Penthouse Pool & Relax på 12. etage er et luksuriøst fristed, hvor du kan forkæle dig selv med lidt velfortjent mig-tid… og parkere skoene ved døren sammen med hverdagens trummerum og tanker.

Du kan tage en dukkert i den ’svævende’ pool, som er indrammet af glas, både i bunden og på siderne – og derfor giver dig panoramisk udsigt til det københavnske bybillede og bølgende tagtoppe.

Ud over den opvarmede pool kan du få varmen i saunaen, hvor du kan læne dig tilbage og betragte udsigten til København direkte fra saunabænken. I pool-området er der også bløde liggestole, hvor du kan slappe af med et magasin eller nyde snacks og kolde forfriskninger, som er inkluderet i prisen.

Hele dagen serverer vi bl.a. frisk frugt, barer med dadler og nødder, iskaffe og juice, og fra klokken 15:00 kan du nippe til boblende cava. 

COVID-19 information: Vi følger myndighedernes retningslinjer på området, og der er restriktioner på antal besøgende, anvendelse af omklædningsrum, tilgængeligt udstyr etc. Derfor er der begrænset antal af tider, og de skal bestilles igennem vores concierge eller i receptionen.

Praktisk information

Du har fri adgang til Penthouse Pool & Relax, når du bor på et Executive-værelse med hems, i en Junior Suite eller Suite.

I pool-området finder du både store og små håndklæder samt tøfler. Derudover kan du opbevare dine ejendele trygt og sikkert i aflåste skabe.

Ingen adgang for personer under 18 år. Alt ophold foregår på eget ansvar.

Penthouse Pool & Relax er åben:

  • Torsdag: 16.00 – 22.00
  • Fredag – lørdag kl. 10.00 – 12.00 & 16.00 – 22.00
  • Søndag kl. 10.00 – 12.00.
  • Mandag – onsdag: Lukket.

Den 24/12 og 31/12 lukker Penthouse Pool & Relax kl. 18:00.

 

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.