Penthouse Pool & Relax


Velkommen til vores nye Penthouse Pool & Relax

Penthouse Pool & Relax på 12. etage er et luksuriøst fristed, hvor du kan forkæle dig selv med lidt velfortjent mig-tid… og parkere skoene ved døren sammen med hverdagens trummerum og tanker.

Du kan tage en dukkert i den ’svævende’ pool, som er indrammet af glas, både i bunden og på siderne – og derfor giver dig panoramisk udsigt til det københavnske bybillede og bølgende tagtoppe.

Ud over den opvarmede pool kan du få varmen i saunaen, hvor du kan læne dig tilbage og betragte udsigten til København direkte fra saunabænken. I pool-området er der også bløde liggestole, hvor du kan slappe af med et magasin eller nyde snacks og kolde forfriskninger, som er inkluderet i prisen.

Hele dagen serverer vi bl.a. frisk frugt, barer med dadler og nødder, iskaffe og juice, og fra klokken 15:00 kan du nippe til boblende cava.

Vigtig info

Den 4. marts er Penthouse Pool & Relax lukket kl.16.00–20.00 pga. arrangement. Vi beklager ulejligheden.

 

Praktisk information

Du har fri adgang til Penthouse Pool & Relax, når du bor på et Executive-værelse med hems, i en Junior Suite eller Suite. På værelset venter dig en mulepose, så du nemt kan tage dit badetøj og håndklæde med dig under armen. Du kan tilkøbe dig adgang til pool-området, hvis du bor i et Executive-værelse, men vær obs på, at vi kun kan tilbyde begrænsede pladser.

I pool-området finder du både store og små håndklæder samt tøfler. Derudover kan du opbevare dine ejendele trygt og sikkert i aflåste skabe.

Ingen adgang for personer under 18 år. Alt ophold foregår på eget ansvar.

Penthouse Pool & Relax er åben hver dag kl. 6:00-22:00.

Den 24/12 og 31/12 lukker Penthouse Pool & Relax kl. 18:00. Den 25/12 samt 1/1 åbner området først kl. 8:00.