Tag på eventyrligt weekendophold i København

Tag familien med på et eventyrligt weekendophold i København og bo på Arp-Hansens betagende temahotel, Tivoli Hotel.

Hotellet er det første af sin art i København, og her er I sikret en eventyrlig oplevelse for hele familien.

Læs mere om hotellet her på siden og book jeres weekendophold i København direkte online.

Eventyret starter på Tivoli Hotel

Tivoli Hotel er Københavns første og eneste temahotel.

Alle 679 værelser er udsmykket med inspiration fra forlystelsesparken Tivoli, nogle er dog blot let tematiseret, mens andre er mere gennemgående tematiseret.

Disse værelser er perfekte til at give børnene en ekstra oplevelse – book enten et ”garderværelse” (til drenge) eller et ballerinaværelse (til piger). Børnene kan også møde nogle af de kendte figurer fra Tivoli f.eks. Pjerrot og Columbine, som hver dag i højsæsonen har deres daglige gang på hotellet.

I kan tage en tur i  Tivoli, og fortsætte den eventyrlige stemning i forlystelsesparken.

… Og fortsætter i Georg Carstensens gamle forlystelsespark

Tivoli blev grundlagt i 1843 af en af datidens store iværksættere, Georg Carstensen. Tivoli lå dengang udenfor Københavns centrum, men som byen har udviklet sig de sidste mange år, er Tivoli kommet til at ligge i byens absolutte centrum.

Tivoli er en fasttømret del af København og er med god grund en af byens mest besøgte steder. Den smukke forlystelseshave har over 25 faste forlystelser, og der er forlystelser for både de helt små, de lidt større børn og voksne.

Haven har desuden også en imponerende lyssætning med masser af lygter i de gamle træer, og i sommerperioden er der fyrværkeri hver lørdag kl. 23.45.

Tag børnene med i Tivoli og få et eventyrligt og uforglemmeligt weekendophold i København.