Turist i København – besøg din hovedstad

København kan forkæle dig, røre dig og ruske i dig. Udforsk byen og få en uforglemmelig oplevelse som turist i Danmarks hovedstad.

Besøger du kun byen i nogle få dage, så vælg nogle enkelte seværdigheder ud og evt. et kvarter som du ønsker at gå på opdagelse i.

En af Danmarks ældste turist attraktioner er Tivoli fra 1843. Tivoli er noget helt særligt, selv om man ikke er til store forlystelser. Gå en aftentur og nyd haven og spis evt. på en af de mange gode restauranter.

Desuden ligger det i centrum og giver dig let adgang til både Centrum, Vesterbro og Frederiksberg.

Turistinformationen ligger i øvrigt overfor Tivolis hovedindgang og her kan du hente et kort over byen og information om byen.

Tivoli Hotel

Tivoli Hotel står parat til at modtage turister fra både nær og fjern og give jer en udsøgt hoteloplevelse. Hotellet er Arp-Hansens nyeste tilføjelse til en række af hoteller i København.

Hotellet afspejler Tivolis farverige univers og karakterer. Det er tegnet af arkitekten Kim Utzon med inspiration fra det svenske landskab.

På hver etage hænger der tidløse og farverige Tivoli plakater designet specielt til hotellet. På gangene kan du møde Harlekin og Columbine, der graciøst går rundt på værelser ved særlige lejligheder.

Hotellet har 679 værelser hvoraf nogle få er temaværelser designet til den lille ballerina eller soldat. Prikken over i’et til barnlige sjæle der ønsker en speciel hoteloplevelse.

Hotellets faciliteter

Hotellet har fitnessfaciliteter, swimming pool, bar og restaurant samt indendørs og udendørs legeplads.

På 12. etage finder du i øvrigt Sky Bar og Mash samt Sticks’n’Sushi restaurant, hvorfra du kan mærke suset og nyde udsigten over byen.

Glæd dig til at opleve København som turist og book dine overnatninger i dag.