En tur i tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse

Kom og oplev fantastiske Tivoli

Uanset om du foretrækker suset i Det Gyldne Tårn, den eventyrlige Flyvende Kuffert, Dæmonen, eller bare vil have en hyggelig dag med familien, så har Tivoli noget for enhver smag.

Med Tivolipakken får du en dejlig oplevelse i Danmarks bedste, og verdens næstældste forlystelsespark. Efter en latterfyldt dag venter herefter et dejligt værelse ikke langt fra haven, på en af Københavns bedste beliggenheder. 

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • 1-dags entré til eventyrlige Tivoli
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

 

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden.

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.

Find pris og dato for tilbuddet
"EN TUR I TIVOLI"

Søg herunder for at finde den pris og dato, der passer til netop dit ophold.
NB: Priserne er pr. værelse pr. ophold.

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2021

27. marts - 26. september

Halloween 2021

14. oktober - 7. november

Jul 2021

19. november - 2. januar

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Tivoli A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Tivoli A/S.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.