Tivoli Lobbybar

Vores Tivoli Lobbybar er det centrale mødested på Tivoli Hotel & Congress Center. Lobbybaren er placeret i et hyggeligt hjørne til højre for receptionen, og er dermed det perfekte sted at slappe af efter en lang dag med sightseeing, læse dagens aviser eller besvare e-mails.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kolde og varme drikke samt lette snacks hele dagen, så alt hvad du behøver, er at sætte dig godt til rette i de behagelige lænestole og nyde en lækker kop kaffe, et stykke kage eller en sandwich. Du kan også snuppe en iskold fadøl, et glas vin eller en drink i baren, før turen går ud i byen, eller når I kommer hjem igen fra en dejlig middag.

Du har også mulighed for at få morgenmad og kaffe To Go fra kl. 06:30 alle ugens dage.

Åbningstider

Alle dage fra kl. 06:30-23:00

Se menu

Morgenmad i Tivoli Lobbybar

Er du et udpræget A-menneske, der elsker at spise morgenmad tidligt fra morgenstunden? Eller ønsker du måske blot en lille morgenmad To Go? Så kig forbi vores Tivoli Lobbybar! Vi står klar hver dag fra kl. 06:30 med friskbrygget kaffe, friskpresset juice samt friskbagte croissanter og wienerbrød.

Har du morgenmad inkluderet i dit ophold, og ønsker du ikke den store morgenmadsbuffet i restauranten, kan du i stedet få en Harlekin Breakfast helt gratis. Du kan også vælge en valgfri kaffe.

Morgenmad

Mandag til Fredag kl. 06.30 - 10.00
Lørdag til Søndag kl. 06.30 - 10.30