Officiel hjemmeside

  • Stilfuldt og spektakulært hotel med luksusfaciliteter i København

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center

Bag Tivolis ikoniske søjleindgang gemmer sig en magisk verden af finkultur og forlystelser, der kan gøre alle, børn som voksne, betagede og begejstrede. Og det kan kaste os ind i et univers, som fornøjer, aktiverer vores sanser, giver os et velfortjent break fra hverdagens rutiner og engagerer os på nye måder. Tivoli Hotel & Congress Center er inspireret af dét spektakulære og gennemførte univers – for vores vigtigste opgave er at kombinere forretning og forkælelse med romantik og underholdning.

Vi tilbyder alt lige fra skræddersyede, miljømærkede mødefaciliteter til smagsoplevelser i skyline-højde. Du kan også opleve farverigt, illusionistisk kunst og eventyrlige events og legerum. Sagt med andre ord arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde både businessfolk og børnefamilier et komplet hotelophold – og dét arbejde ser ud til at være værdsat, da vi i 2022 blev kåret som Københavns bedste hotel. Velkommen!

Et hotel med himmelhøj udsigt, events og eventyr

Skønt København lokker med sine mange must-sees, trendy restauranter og grønne oaser, behøver du ikke bevæge dig uden for Tivoli Hotel & Congress Center for at få én på opleveren. For hele året rundt er der fri adgang til vores fitnesscenter, swimmingpool, sauna og legerum. Hvis du overnatter på et Executive-værelse eller opefter, har du fri adgang til vores Executive Lounge og Executive Breakfast-restaurant. På toppen af København og med udsigt til det levende bybillede, kan du også spise smørmøre bøffer på MASH Penthouse og sirlig sushi hos Skybar Sticks’n’Sushi.

Hos os kan du og børnene også samle på fælles minder under ferier og højtider. Vi arrangerer bl.a. æggejagt i påskeferien og sørger for, at I kan møde den gavmilde og lattermilde julemand i december måned. Mulighederne er mange…

Overnat i Tivoli-tårne med udsigt til vand og by

Du kan genkende vores hotel på dets to tårne, Harbour Tower og City Tower – særligt om aftenen, hvor de lyser op i farvestrålende kvadrater. City Tower har bl.a. udsigt til det københavnske bybillede, og Harbour Tower giver bl.a. vue til Kalvebod Brygge, som har det bølgende vandspejl i Københavns Havn som baggrund. Vores 679 værelser fordeler sig i de to tårne, og alle værelserne byder på et råt, nordisk design af træ og lyse, bløde nuancer.

Udforsk et finurligt hotelunivers

Et gennemført univers ligger i de finurlige detaljer. Så dém har vi selvsagt også tænkt ind i hotellets udsmykning. Derfor vil du bl.a. blive mødt af kalejdoskopisk kunst, en majestætisk statue af H.C. Andersen og flere af hans folkekære fortællinger, sort-hvide Pjerrot-silhuetter og sølvskinnende Columbine-dansere. Hotellet gemmer også på farveskiftende fyrværkeri og mekaniske blomster, der folder deres kronblade ud… og lukker sig sammen igen. Ja, vores hotel gemmer på mange Tivoli-associationer og legende ledetråde. Kan du få øje på dem?

Værelser og suiter

Vores 679 værelser er alle indrettet efter Tivolis ånd og designhistorie, således at farver, design og kendte skikkelser præger rummene. Værelserne fordeler sig i to tårne, hvorfra der er en magisk udsigt til det pulserende storbyliv, Københavns Havn og byens charmerende tagtoppe.
Mere om værelser og suiter

Faciliteter og services

Tivoli-universet er for alle – det er Tivoli Hotel & Congress Center også. Vores luksuriøse faciliteter er både for børnefamilier, par og forretningsrejsende, og omfatter bl.a. swimmingpool, legerum, fitnesscenter, businesscenter samt skybar og spændende restauranter.
Mere om faciliteter og services

Bo på den bedste adresse i København

Det spektakulære Tivoli Hotel ligger kun 15 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og den fortryllende Tivoli Haven. Trods sin centrale placering på Kalvebod Brygge, byder hotellet på en overraskende ro, der skaber en perfekt balance mellem byliv og afslapning. Kun 600 meter fra hotellet har du mulighed for at tage en forfriskende svømmetur i havnebadet.

Kun 15 minutters gang fra hotellet finder du også den hippe bydel Vesterbro. Her kan du udforske alt fra spændende gastronomi og livlige barer til unikke tøjbutikker. Det er også i denne bydel, at du finder Kødbyen, et tidligere kødindustriområde nu omdannet til hotspot med restauranter, barer og natklubber. Dette område er en favorit blandt både de lokale og besøgende.

Er du nysgerrig på at udforske København i dit eget tempo, er det stilfulde Tivoli Hotel det perfekte valg for dig. Med sin unikke kombination af elegance og komfort, er hotellet designet til at sikre, at du kan opleve alt det bedste, København har at tilbyde.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter er beliggende ved havnefronten. Med sine 120 butikker, adskillige caféer og restauranter er centret et af Danmarks største.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere

Rådhuspladsen | Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad i det centrale København, der tiltrækker alt fra børnefamilier, motionssvømmere til strandløver fra hele byen.

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen
Kødbyen

Kødbyen er der hvor størstedelen af byens fødevaregrossister hører til, især kødgrossister, deraf navnet. Side om side med slagterierne ligger restauranter og et pulserende natteliv, som er et mekka for byens hipstere.

Læs mere


Priser og tilbud

Tivoli Hotel tilbyder en række hotelpakker både for hele familien og for to som ønsker en tur i byen, eller en nat helt for sig selv. Fælles for alle muligheder er en hoteloplevelse af høj kvalitet i luksuriøse omgivelser på et af Københavns mest eksklusive hoteller.

Et udvalg af vores pakker:

Miniferie

fra  

pris pr. nat pr. dobbeltværelse v/min. 2 overnatninger

Læs mere

Bed & Bubbles

fra  

pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad)

Læs mere

Vi tilbyder også

| Photo by: Georgijevic | Source: iStock

Prisgaranti

Møder & konferencer

Skarpe tilbud i din indbakke

Photo by: Delmaine Donson | Source: iStock

Firmaaftale

Bæredygtighed skov|Photo by:  Etienne Delorieux | Source: Unsplash

Bæredygtighed

Photo by: nerudol | Source: iStock

Gavekort


Udsigt over København

Hotellet er tegnet af Kim Utzon, der har ladet sig inspirere af det svenske landskab og dermed skabt den klippelignende facade. 

Tivoli Hotel er skabt efter et hotelkoncept der skal give de besøgende en tematisk helhedsoplevelse og give dem en sammenhængende oplevelse, hvor overnatning og underholdning smelter sammen.

Som hotellets gæst kan du benytte dig af de mange faciliteter; fitnesscenter, swimmingpool, inden- og udendørs legeplads. 

Det grønne strøg har offentlig adgang og er bindeleddet mellem hotel, kongrescenter og Tivoli. På toppen af hotellet ligger den udsøgte skybar, hvor du kan nyde en drink eller spise i Sticks’n’Sushi eller MASH restauranten og nyde udsigten over byen. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene